Suzuki publica primele imagini cu Vitara Facelift

2019 Suzuki Vitara Facelift

Se vorbeste deja de ceva vreme despre Vitara Facelift la care lucreaza in ultimul timp cei de la Suzuki. Desi pana acum nu aveam prea multe detalii despre care sa putem vorbi, iata ca producatorul nipon s-a hotarat sa publice primele imagini cu acest nou model.

Noul Suzuki Vitara Facelift va fi disponibil incepand cu luna septembrie a acestui an, ceea ce inseamna ca nu mai este prea mult timp pana il vom putea vedea chiar in fata ochilor. Pana atunci insa, haideti sa descoperim ce noutati ne-au pregatit cei de la Suzuki. Va spunem inca de la bun inceput ca avem unele surprize atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere tehnic.

La nivel exterior, chiar daca nu avem in fata modificari radicale, putem vorbi despre cateva schimbari minore la care au apelat japonezii pentru a reimprospata acest model. In clipul de doar 15 secunde facut public de Suzuki se poate observa in primul rand o grila frontala reconceputa.

Mergand mai departe putem observa si cateva elemente noi pe care le-a primit spoilerul fata sau noile stopuri de pe spate. De asemenea, tot in spate avem si o semnatura luminoasa revizuita, care nu poate scapa nevazuta! Nu in ultimul rand, trebuie sa spunem ca versiunea Facelift va aduce cu sine doua nuante noi in care poate fi vopsita caroseria, respectiv un nou design pentru jante.

Cateva modificari gasim si la nivelul habitaclului, acolo unde constructorul japonez si-a dorit sa asigure un confort mai mare pasagerilor, dotand interiorul cu materiale de mai buna calitate. De asemenea, instrumentarul de bord a fost si el modificat, integrand acum un ecran color.

In materie de sisteme de asistenta putem vorbi despre Dual Sensor Brake Support, Traffic Sign Recognition, Blind Sport Monitor, Lane Departure Warning and Prevention si Cross Traffic Alert. Tot din punct de vedere tehnic, putem spune si ca sistemul Allgrip va fi disponibil, bineinteles, si pe aceste noi versiuni Vitara Facelift.

Japonezii au decis sa renunte la unitatea de motorizare pe benzina cu capacitate de 1.6 litri, ramanand disponibile doar unitatile BoosterJet de 1.0 si 1.4 litri. Prima dintre ele este capabila sa livreze o putere de 112 cai, in timp ce cea de-a doua produce nu mai putin de 140 de cai putere si un cuplu maxim de 220 Nm. Pana la acest moment nu avem niciun fel de informatii cu privire la o versiune diesel a viitorului Suzuki Vitara Facelift.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CARE SUNT MASINILE CU CELE MAI MARI GARANTII?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter