Suzuki Swift Sport Katana: o editie limitata doar pentru piata din Olanda!

2019 Suzuki Swift Sport Katana

Un pic de promovare incrucisata poate insemna foarte mult in industria auto, iar oficialii de la Suzuki stiu asta fara indoiala. Un producator care vine pe piata atat cu motociclete cat si cu automobile, compania japoneaza incearca sa combine cele doua lumi cu o noua editie speciala a modelului hatchback Suzuki Swift Sport. 

Mai exact, e vorba despre versiunea Swift Sport Katana, masina numita dupa una dintre cele mai cunoscute motociclete a companiei, lansata initial in 1981, care revine, intr-o noua varianta, in 2019.

Construita intr-o editie limitata de 30 de unitati, noua Swift Sport Katana va fi disponibila, din anumite motive, doar in Olanda.

Aceasta editie limitata se vrea a fi un tribut pentru motocicleta Suzuki Katana atunci cand vine vorba despre culori, de vreme ce vor exista doar doua nuante (cate 15 de fiecare): argintiu metalic premium si super negru perlat.

Dincolo de culorile pentru caroserie, printre elementele de identificare se mai numara o dunga pe capota, elementele grafice de pe portiere, simbolul Katana de pe portierele frontale, dar si numerele seriale de pe stalpii C.

Mai exista si alte detalii unice la exterior, printre care accentele rosii din jurul grilei frontale, capacele negre ale oglinzilor retrovizoare, jantele OZ negre din aliaj de 18 inch, incaltate cu pneuri Michelin Pilot Sport 4, sau barele de protectie si camasile laterale finisate intr-o nuanta gri si fibra de carbon.

In cabina, modificarile sunt limitate la volanul sport cu sigla Katana, scaunele partial imbracate in piele cu tapiterie Katana si numere seriale. Cei care cauta detalii, vor observa si simbolul Katana de pe interiorul portierelor sau literele Katana de pe covorase.

Suzuki a facut mai mult decat sa imbunatateasca imaginea modelului Swift Sport pe aceasta editie limitata, masina fiind dotata cu suspensie ajustabila, o noua bara antiruliu, dar si cu un nou sistem de esapament.

Cumparatorii din Olanda pot cumpara noul Swift Sport Katana pentru un pret care pleaca de la 28.999 de euro, o suma cu 4.000 de euro mai mare decat cea a versiunii standard.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Suzuki

Newsletter