Skoda publica un nou teaser cu viitorul Superb facelift

Skoda publica un nou teaser video cu viitorul Superb facelift

In urma cu cateva zile, cehii de la Skoda au publicat prima schita oficiala cu viitorul Superb facelift, model ce urmeaza sa fie prezentat oficial in data de 23 mai. Modelul Superb facelift va avea parte de un eveniment special organizat pentru lansarea sa in cadrul sferturilor de finala ale Campionatului Mondial de Hochei pe Gheata, eveniment care se desfasoara in aceasta perioada in Bratislava, Slovacia.

Si asta pentru ca cei de la Skoda sunt sponsori ale evenimentelor de anvergura din acest sport inca din anul 1992! Actuala generatie Superb a fost lansata in anul 2015, in primii doi ani de la prezentare fiind inregistrata o cifra de vanzari de peste un milion de unitati.

Asa cum probabil ca stiti deja, cei de la Skoda isi doresc acum sa readuca in centrul atentiei modelul Superb, drept pentru care s-au gandit la un facelift care sa il improspateze si sa il faca din nou atragator chiar si pentru anul 2019. Producatorul ceh ne promite in primul si primul rand cateva modificari minore de ordin estetic si sistemele de siguranta activa moderne. De asemenea, din punct de vedere tehnic, cei de la Skoda ne-au vorbit deja despre niste sisteme de propulsie imbunatatite care vor veni odata cu acest facelift!

Pentru a ne tine cat mai aproape de lansarea acestui facelift, cei de la Skoda ne propun acum un nou teaser video, care ne da sansa de a observa cateva noi detalii pregatite de specialistii de la Mlada Boleslav. Putem observa in primul rand farurile cu tehnologie LED Matrix pe care cei de la Skoda incearca sa le evidentieze in acest scurt material video.

Este important de mentionat ca farurile cu tehnologie LED Matrix sunt oferite in premiera in gama celor de la Skoda. De asemenea, producatorul ceh ne mai propune si lumini de ceata noi cu LED si stopuri spate care integreaza acum lumini de semnalizare dinamice.

Desi mai sunt doar cateva zile pana la lansarea oficiala, inca nu stim foarte multe detalii despre surprizele care ne-au mai fost pregatite de cei de la Skoda pentru acest Superb facelift. Din punct de vedere tehnic, mai stim ca acesta va primi si o versiune plug-in hybrid. Conform primelor informatii aparute pe piata pana acum, sistemul de propulsie va fi imprumutat de la modelul german VW Passat GTE. De asemenea, mai stim si ca noile modele vor ajunge in linia de productie in cadrul uzinei din Kvasiny.

Newsletter

Whatsapp