Noul Skoda Scala poate fi comandat in Romania. Iata lista de preturi!

Noul Skoda Scala poate fi comandat in Romania. Cea mai ieftina versiune costa aproape 15.500 euro

Finalul anului trecut ne aduceau primele fotografii si informatii cu privire la noul Scala al celor de la Skoda, hatchback de clasa compacta care inlocuieste in gama producatorului ceh modelul Rapid Spaceback. Noul Scala a impresionat inca din prima clipa, atunci cand despre el s-a aflat vestea ca este echipat cu tehnologii moderne la interior si cu o serie importanta de sisteme de siguranta activa.

Ei bine, noile modele Scala pot fi comandate acum si din Romania, producatorul est-european publicand lista de preturi. Asadar, daca stiti ca acest Scala v-a facut deja cu ochiul, ramaneti alaturi de noi in randurile urmatoare pentru a afla care sunt preturile la care trebuie sa va asteptati!

Cea mai accesibila versiune a lui Skoda Scala pe piata din tara noastra este echipata cu o unitate de motorizare TSI pe benzina, cu capacitate de 1.0 litri. Propulsorul in cauza este capabil sa ofere o putere totala de 115 cai si un cuplu maxim de 200 Nm. Pentru moment, transmisia in acest caz se va face prin intermediul unei cutii manuale de viteze cu sase trepte. Modelele Scala sunt oferite cu doua niveluri de echipare: Ambition, respectiv Style. Ei bine, daca va doriti aceasta versiune pe benzina, trebuie sa stiti ca preturile ei incep de la 15.415 euro (Ambition) si pot ajunge pana la 16.716 euro (Style).

Conform informatiilor care au aparut pana la acest moment pe piata, cei de la Skoda vor oferi in viitorul apropiat unitatea de 1.0 litri despre care vorbeam mai devreme si intr-o varianta de doar 95 de cai putere. De asemenea, se pare ca cei de la Skoda vor miza in cele din urma si pe un motor pe benzina cu capacitate de 1.5 litri, care va putea dezvolta 150 de cai putere.

Lasand asta la o parte, Skoda are o propunere interesanta si pentru cei care prefera o unitate de motorizare de tip diesel. Acestia vor putea opta pentru o unitate cu capacitate de 1.6 litri, capabila sa dezvolte 115 cai putere si un cuplu maxim de 225 Nm. SI in acest caz, in standard, transmisia este realizata prin intermediul unei cutii manuale cu sase trepte. Aceasta versiune de motorizare este disponibila exclusiv alaturi de nivelul de echipare Ambition, avand un pret de 18.526 de euro.

Insa, cehii va pun la dispozitie si varianta unei cutii automate DSG cu sapte rapoarte pentru aceasta unitate diesel despre care am amintit in randurile precedente. In acest caz, preturile pornesc de la 19.997 euro (Ambition) si ajung pana la 21.276 euro (Style).

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DEFECTIUNI ASCUNSE ALE UNEI MASINI SECOND HAND
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter