Avem detalii noi despre Skoda Scala si imagini spion oficiale!

2019 Skoda Scala

Continua campania de prezentare a noului model Skoda Scala, de aceasta data fiind vorba despre imagini lansate chiar de producator, imagini care ne prezinta masina camuflata, atat cat sa ne dam seama de proportiile sale.

Mai mult, producatorul din Cehia ofera si cateva detalii tehnice despre acest model hatchback si confirma ca masina va fi scoasa oficial pe piata in prima jumatate a anului viitor.

Scala va fi primul model Skoda construit pe platforma modulara MQB A8 a Grupului Volkswagen. Ea inseamna, de asemenea, si debutul unui nou limbaj de design pentru marca din Cehia, limbaj care va fi prezent pe toate masinile viitoare Skoda, si se inspira din ideile de pe conceptul Vision RS prezentat, la inceputul acestei luni, la Paris Motor Show.

Ramanand aproape de ideile creatoare ale marcii, noul Scala va fi, fara indoiala, cel mai practic si mai spatios model din segmentul sau. In ciuda dimensiunilor sale compacte, masina ofera acelasi spatiu pentru genunchi ca pe mai marele Octavia (73 de mm), aproape acelasi spatiu pentru coate (1.449 de mm) ca pe Octavia, si mai mult spatiu pentru cap (982 de mm) fata de fratele sau mai mare Octavia (980 de mm).

In plus, in configuratia standard, portbagajul modelului ajunge la 467 de litri, iar cu scaunele din spate rabatate, acesta creste pana la 1.410 litri, o cifra cu adevarat impresionanta in aceasta clasa, conform producatorului din Cehia.

Successorul actualului model Rapid nu va duce lipsa de toate tehnologiile avansate de noua generatie si, optional, poate beneficia de faruri LED inteligente si de stopuri LED cu indicator dinamic integrat.

Mai mult, noul Scala va fi dotat cu o bara de tractare retractabila electric, actionata de un buton amplasat in portbagaj, cu o umbrela in portiera soferului, dar si cu un instrument pentru razuirea ghetii, amplasat in capacul rezervorului. Nu lipseste, pentru cei interesati, nici portbagajul actionat electric.

Foarte important este si faptul ca Skoda va echipa masina, inca de la lansare, cu nu mai putin de cinci variante de propulsoare. Nu avem detalii exacte despre acestea, dar producatorul sustine ca vor produce intre 90 si 150 de cai putere.

Pe noi ne-au convins, ne ramane doar sa asteptam si lansarea oficiala a acestui model complet nou...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DEZAVANTAJELE CUMPARARII UNEI MASINI FOLOSITE CA TAXI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Skoda

Newsletter