Rolls-Royce anunta editia limitata de adio Ghost Zenith Collection

Rolls-Royce anunta editia limitata de adio Ghost Zenith Collection

Dupa aproape zece ani in care s-a regasit in oferta Rolls-Royce, modelul Ghost de generatie actuala este pregatit sa isi ia revedere de la fanii sai. Insa nu o va face oricum, ci printr-o editie speciala care se anunta spectaculoasa.

Au trecut aproape zece ani de la lansarea actualei generatii a modelului Rolls-Royce Ghost, un model care impreuna cu derivatele sale Dawn si Wraith s-a dovedit a fi extrem de apreciat de clientii de pe piata auto.

Ei bine, oficialii Rolls-Royce transmit acum ca a venit momentul ca modelul Ghost sa isi ia adio de la fanii sai, urmand ca productia lui sa fie oprita in perioada imediat urmatoare. Insa, cei care inca isi mai doresc sa isi achizitioneze un model de generatie actuala vor putea apela la cateva modele editie speciala pregatite de cei de la Rolls-Royce!

Editia speciala a fost botezata Ghost Zenith Collection de cei de la Rolls-Royce, urmand sa fie produsa intr-o serie limitata care va cuprinde numai 50 de exemplare. Numele este unul cunoscut printre fanii celor de la Rolls-Royce, modelul Phantom beneficiind in trecut de o editie speciala Zenith.

Asa cum stim deja, lansate in 2016, modelele Phantom Zenith s-au dovedit a fi o investitie foarte buna pentru pasionatii care au decis sa isi achizitioneze acele modele, in ziua de astazi existand numerosi colectionari auto pregatiti sa plateasca sume considerabile pentru a se putea lauda cu un asemenea exemplar editie limitata in garajul lor.

Conform informatiilor pe care le avem pana la acest moment, specialistii din cadrul Rolls-Royce au avut sarcina de a individualiza cat se poate de mult aceste modele speciale Zenith Collection.

Spre exemplu, habitaclul fiecarui exemplar din cele 50 care vor fi produse va fi decorat cu o placuta numerica, al carei material va include particulele statuetei Spirit of Ecstasy care se gasea pe conceptul Rolls-Royce 200EX. Daca ne aducem aminte din anul 2009, acesta a fost numele de cod sub care conceptul care anunta modelul Ghost a fost prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

De asemenea, tot la nivelul habitaclului, pe figurinele si ceasurile specifice acestor modele se va gasi inscriptionata denumirea seriei speciale. Totodata, pe consola centrala se vor regasi pictate manual niste desene abstracte sub forma de fragmente ale schitelor conceptului 200EX din 2009. Ce este interesant este ca grafica va fi una individuala pentru fiecare dintre cele 50 de modele care vor fi produse in aceasta serie limitata!

VIDEOCLIPUL ZILEI