A fost lansat Renault Logan Stepway. Cat costa si unde se gaseste!

A fost lansat Renault Logan Stepway. Cat costa si unde se gaseste!

Renault a lansat noul Logan Stepway, masina care este dedicata exclusive pentru piata din Rusia. Masina a fost anuntata inca din vara, dar modelul a aparut pe site-urile din Rusia doar acum. Noul model are doua versiuni: Renault Logan Stepway si Renault Logan Stepway City.

Noul Renault Logan are un pret de pornire de 632.990 ruble, ceea ce inseamna tradus in euro aproximativ 7.940 de euro. Masina are o garda de sol de 195 mm, fiind destul de apropiata de SUV-ul Duster. Producatorul francez a dotat autovehiculul cu lumini de zi cu LED in foma literei C, la fel cum s-a intamplat si in cazul altor masini de la Renault, dar si cu ornamente exterioare specific gamei Stepway.

Versiunile lansate de Renault beneficiaza de dotari care sunt disponibile exclusiv pentru clientii din Rusia. Clientii rusi vor beneficia de parbriz incalzit si sistem de pornire de la distanta, astfel incat sa permita incalzirea motorului si setarea temperaturii din cabina.

Noul model al celor de la Renault dispune de o baterie cu o capacitate crescuta pentru ca pornirile sa fie cat se poate de sigure si la temperaturile scazute, de altfel tipice pentru zona de Est a continentului,.

Versiunea Stepway vine cu dotari de tip off-road si un design care are in component noile jante de aliaj de 16 inci, dar si garda de sol de 195 de mm speciala pentru zonele off-road.

VIDEOCLIPUL ZILEI