Renault publica primele imagini oficiale si detalii despre noua generatie Clio

2019 Renault Clio

Francezii de la Renault au publicat la inceputul acestei saptamani primele imagini oficiale si detalii cu privire la modelele noii generatii Clio. Clio este un model special pentru producatorul francez, acesta fiind cel mai bine vandut model din gama.

De asemenea, Renault Clio este cea mai bine vanduta subcompacta pe plan european. Ei bine, noua generatie vine cu cateva schimbari importante, despre care vom vorbi si noi in randurile urmatoare!

Deocamdata acestea sunt toate informatiile pe care cei de la Renault le-au publicat, insa ramaneti alaturi de noi pentru ultimele noutati. Detaliile legate de motorizari si tehnologii vor fi furnizate in perioada imediat urmatoare.

Design Exterior

Din punct de vedere al aspectului exterior, modelele noii generatii vin cu o lungime mai mica, de 4.048 mm, cu 14 mm mai mica decat pana in prezent. De asemenea, inaltimea a fost micsorata pana la 1.440 mm pentru a oferi o aerodinamica mai buna.

Nu in ultimul rand, trebuie sa mai spunem ca latimea noilor modele este de 1.798 mm. Francezii ofera clientilor posibilitatea de a alege noi trei nuante de culoare pentru caroserie: Celadon Blue, Valencia Orange si Vison Brown. In total, clientii pot alege intre nu mai putin de 11 nuante.

Noile modele vin cu o grila frontala de dimensiuni ceva mai generoase, in timp ce bara de protectie fata iese mai mult in evidenta acum. De asemenea, farurile LED au primit o srie de restilizari din dorinta francezilor de a crea un design ceva mai modern si actual. Ce este mai interesant este ca, pentru prima data, Clio este disponibil cu deflectoare de aer pe arcurile rotilor fata. Nu in ultimul rand, si partile laterale ale modelelor Clio au primit niste usoare restilizari.

Design Interior

Producatorul francez se declara foarte mandru datorita unei noi reusite. Datorita integrarii mai bune a sistemului audio Bose, volumul portbagajului a crescut cu 91 de litri, pana la un total de 391 de litri. Astfel, Clio se poate lauda acum cu cel mai incapator portbagaj din segment.

Noul Clio primeste si conceptul Smart Cockpit, elementul principal al acestuia fiind un ecran multimedia cu dimensiuni de 9.3 inci. Sistemul Easy Link este inclus, la fel ca si sistemul de navigatie si optiunile de infotainment. De asemenea, mai trebuie sa notam ca noile modele primesc in premiera si un instrumentar de bord digital, sub forma unui ecran TFT, cu diagonala de 7 sau 10 inci.

Nu in ultimul rand, noile modele se lauda cu un nivel de confort sporit oferit soferului si pasagerilor. Scaunele ofera un suport mai bun, in timp ce spatiul de la nivelul habitaclului este mai generos.

Videoclipul zilei
Sursa: Renault

Newsletter

Whatsapp