2019 Porsche Panamera GTS: mai multa putere si tehnologii de cea mai noua generatie!

2019 Porsche Panamera GTS

Va amintiti cand va spuneam, in luna iulie, ca am dat peste cateva formulare de la National Highway Traffic Safety Administration care includeau si cateva modele noi Porsche?

Ei bine, printre ele se afla si o versiune Panamera GTS, iar acum stim de ce. Un nou GTS face parte oficial, in acest moment, din lumea Panamera si, daca va plac masinile sport cu acoperis alungit, e posibila si aparitia unui Panamera GTS Sport Turismo.

Sub capota ambelor oferte GTS se afla familiarul propulsor bi-turbo V8 de 4,0 litri care, pe GTS, ajunge la 460 de cai putere, ceea ce-l pozitioneaza intre un Panamera standard si mult mai puternicul Turbo.

Masina va fi echipata, standard, cu o suspensie pe aer adaptiva, modificata pentru noile versiuni. Garda la sol a fost putin coborata, iar sistemul Porsche de management activ al acestora face si el o recalibrare suplimentara, asa ca masina se va descurca ceva mai bine in derapaje.

Daca e sa vorbim despre felul in care arata, trebuie sa mentionam accentele negre intalnite in diverse zone ale masinii, pe fata, pe spate sau pe zonele joase laterale. Masina va fi echipata, standard, cu jante de 20 de inch cu design Panamera si nu va lipsi, binenteles, logo-ul GTS de pe portiere si de pe partea spate.

De altfel, acelasi logo poate fi gasit si in cabina, unde ne mai intalnim, standard, cu piele Alcantara neagra si finisaje de aluminiu. Modelul vine si cu un pachet optional GTS, ceea ce inseamna numeroase moduri de personalizare, printre care culori si cusaturi diferite, dar si diverse tipuri de logo-uri GTS.

Sa nu uitam, binenteles, de bordul virtual Porsche, de data aceasta complet nou pe GTS, cu un display head-up care poate fi configurat in mai multe culori.

Asa cum am mentionat deja, aceste personalizari GTS sunt disponibile si pe versiunea Sport Turismo. Porsche vorbeste chiar despre imbunatatiri la capitolul performante care fac masina sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in doar 3,9 secunde, desi viteza maxima a lui Sport Turismo ajunge la doar 289 de km/h, in comparatie cu 292 de km/h pe modelul GTS standard.

Ceea ce trebuie sa stiti este ca ambele modele pot fi deja comandate. In Germania, Panamera GTS pleaca de la 138,493 de euro, iar GTS Sport Turismo de la 141.349 de euro. Deocamdata, nu avem nici un fel de informatii despre preturile din Statele Unite.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Porsche

Newsletter