Noul Porsche Cayenne S Coupe: nu mai putin de 440 de cai putere!

2019 Porsche Cayenne S Coupe

Modelul Porsche Cayenne S Coupe isi gaseste locul in clasa medie a marcii germane, in zona masinilor crossover inspirate de versiunile coupe din portofoliul actual Porsche.

Noua generatie este propulsata de un V6 bi-turbo de 2,9 litri, care ajunge la 440 de cai si un cuplu-forta de 550 de Newtoni-metru, ceva mai mult decat versiunea de baza, care ajunge la 335 de cai, dar mai putin decat varianta Turbo de 541 de cai putere.

Noul Cayenne S Coupe este echipat exclusiv cu o cutie de viteze automata in opt trepte, care este conectata la sistemul de tractiune integrala al masinii.

Porsche estimeaza ca acest crossover poate atinge la 100 de km/h in doar 5 secunde, iar echipata cu pachetul Lightweight Sport, acest timp va ajunge la 4,9 secunde. Pe ambele variante, viteza maxima anuntata de producator este de 264 de km/h.

In plus, noul Cayenne S Coupe beneficiaza de alte echipamente standard decat versiunea normala Cayenne S. De exemplu, modelul este echipat direct din fabrica cu pachetul Sport Chrono, scaune sport cu reglaje pe opt directii, un acoperis panoramic fix si jante de 20 de inch.

Mai mult, cei interesati pot alege, daca nu sunt hotarati, intre versiunea cu doua scaune pe partea dorsala sau cea cu o banca pe toata latimea masinii, situatie in care va fi montata si a treia centura de siguranta.

Pachetul optional Lightweight Sport imprumuta multe elemente de la modelul de baza Cayenne Coupe. Pachetul vine cu un kit exterior de caroserie Sport Design, guri de aer si lame negre mate, dar si componente din fibra de carbon pe acoperis si pe difuzorul spate.

In cabina, ne intalnim cu un volan incalzit, imbracat in piele Alcantara, cu zone centrale speciale pe scaune, finisaje din fibra de carbon si plafon acoperit de piele Alcantara.

Noul Porsche Cayenne S Coupe va debuta in Europa cu un pret de 99.657 euro cu toate taxele incluse (preturile pentru piata din Germania).

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Porsche

Newsletter