Acesta este noul Porsche Cayenne Coupe! Afla ce pret are!

2019 Porsche Cayenne Coupe

La capitolul modele crossover, versiunea Porsche Cayenne Turbo pare sa fie mai sportiva decat altele. Cu 541 de cai si puterea de a accelera (echipata cu pachetul Sport Chrono) de la 0 la 100 de km/h in doar 3,7 secunde, masina ajunge la o viteza maxima de 284 de km/h, mai mult decat suficient pentru un indragostit de ideea de crossover... sau asa am putea crede.

Pentru a oferi lui Cayenne mai mult sex appeal si pentru a-si ajunge din urma competitorii de la BMW si Mercedes-Benz, Porsche s-a gandit sa aduca pe piata un Cayenne Coupe. Ca si coupe-ul GLC sau modelul X6, noul Cayenne merge pe reteta clasica de crossover si vine cu un acoperis modificat dramatic. Din fericire, desi nu ne asteptam, aceasta masina este extrem de atractiva.

Mai mult, noul acoperis face legatura vizuala a masinii cu fratele sau mai mare Panamera. Noile unghiuri ale modelului fac loc unui parbriz mai ingust si unui stalp frontal mai mic, care adauga dramatism imaginii. Pana si acoperisul este mai scund cu 20 de mm, iar noile usi si aripi spate accentueaza unghiurile, extinzandu-le cu aproximativ 18 mm.

Pe fiecare model ne vom intalni cu un acoperis panoramic de 2,16 metri patrati, dar exista si optiunea unui acoperis din fibra de carbon. Nu lipseste nici spoilerul adaptiv de pe acoperis (valabil si pe modelul standard Cayenne), dar nici spoilerul de pe partea din spate, care se poate extinde, la 90 de km/h, cu pana la 135 de mm.

Pret

Noul Porsche Cayenne Coupe ajunge in reprezentante in luna mai, dar cei interesati pot plasa deja comenzile. In Germania, varianta de baza pleaca de la 83.711 de euro, in timp ce Cayenne Coupe Turbo incepe de la 146.662 de euro.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
HATCHBACK: AVANTAJE SI DEZAVANTAJE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Porsche

Newsletter