Noul Porsche 935: superb in sapte versiuni retro!

2019 Porsche 935

Porsche e pus pe fapte mari in ultima perioada. Mai exact, recent, producatorul german a prezentat cateva imagini ale unei variante moderne Porsche 935 Clubsport "imbracata" in culori retro.

In total, Porsche a pregatit sapte versiuni ale masinii, prima dintre ele fiind, dupa parerea noastra, si cea mai interesanta. E vorba despre cea de culoare verde Vaillant, cu finisaje si accente galbene, rosii si violete.

Mai mult, Porsche a pregatit si o tema "Golf", care include o culoare albastru deschis, in constrast cu diferite elemente portocalii.

Sa nu uitam, in acelasi timp, de tema Sachs, o combinatie de alb si albastru, de incredibila versiune John Player Special, un amestec de negru cu accente aurii, de combinatia negru-portocaliu de pe Interscope, tema Momo Racing, un amestec de rosu si galben, sau de varianta Salzburg, finisata in rosu si alb.

Porsche a socat lumea auto, anul trecut, atunci cand a prezentat, la Reuniunea Rennsport, noua generatie 935. Masina are la baza modelul 911 GT2 RS si vine cu o caroserie complet noua, fabricata, in mare parte, din polimeri ranforsati cu fibra de carbon.

Si in cabina, masina este echipata cu elemente din fibra de carbon, remarcabile fiind volanul si acelasi instrumentar de bord digital intalnit si pe modelul de curse 911 GT3 R 2019.

Sub capota, noul 935 este echipat cu acelasi motor bi-turbo in linie in sase pistoane de 3,8 litri, propulsor intalnit si pe 911 GT2 RS si care produce nu mai putin de 690 de cai putere.

Foarte important este si faptul ca acest propulsor trimite toata aceasta putere, prin intermediul unei transmisii PDK in sapte trepte si a unui diferential de cursa limitata optimizat pentru curse, catre axul spate.

Porsche va construi doar 77 de unitati din noul 935, in Europa preturile plecand de la 701.948 de euro. Vestea si mai buna este ca prima livrare este programata pentru luna viitoare.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Porsche

Newsletter