Noul Porsche 911 (992) poate fi comandat si in Romania. Iata lista de preturi!

2019 Porsche 911 992 Coupe Cabrio

Modelele noii generatii Porsche 911 au fost prezentate la finalul anului trecut in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, din Statele Unite ale Americii. Porsche 911 nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare printre pasionatii auto, modelul in cauza ajungand acum la cea de-a opta generatie.

Chiar daca la nivelul infatisarii nu avem surprize majore odata cu aceasta noua generatie, noile modele devin cele mai rapide si cele mai eficiente 911 produse vreodata. Ei bine, cei de la Porsche au publicat in urma cu putin timp lista de preturi pentru aceste noi modele. In cazul in care sunteti interesati de acest 911 nou, trebuie sa stiti ca din tara noastra veti putea achizitiona atat versiunea Coupe, cat si versiunea Cabrio.

Pana sa ne reamintim cateva dintre detaliile cu care ne-au fost prezentate modelele noii generatii, haideti sa ne uitam la preturile pe care le-au stabilit cei de la Porsche! Mai mult ca sigur, si voi sunteti interesati de aceste preturi! Ei bine, versiunea 911 Carrera S porneste in tara noastra de la un pret de 125.757 de euro, cu toate taxele incluse.

Daca ati pus ochii pe versiunea cabrio, trebuie sa stiti ca modelul 911 Carrera S Cabrio are un pret de pornire ceva mai mare, de 140.115 euro, cu toate taxele incluse. Daca ne referim la versiunile 4S, echipate cu un sistem de tractiune integrala, trebuie sa stiti ca pretul stabilit urca pana la 133.582 de euro (Coupe), respectiv 147.940 euro (Cabrio).

Clientii au la dispozitie si mai multe dotari optionale pentru care pot plati. Spre exemplu, sistemul Porsche Dynamic Chassis Control are un pret de 3.350 de euro, in timp ce pachetul Sport Chrono va va costa 2.420 de euro. Sistemul de franare cu carbon ceramic nu este deloc ieftin, avand un pret de 9.300 de euro.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter