Noul Peugeot 508 poate fi comandat acum si in Romania! Lista de preturi este disponibila!

Noul Peugeot 508 poate fi comandat acum si in Romania

Modelele noii generatii Peugeot 508 au fost prezentate pentru prima data in cadrul Salonului Auto de la Geneva din primavara anului trecut, acestea bucurandu-se de o primire pozitiva din partea pasionatilor auto prezenti la eveniment. Ei bine, noul Peugeot 508 poate fi comandat acum si in tara noastra. Modelul poate fi echipat atat cu motorizari pe benzina, cat si cu propulsoare diesel. In cazul in care ati pus ochii pe noile modele Peugeot 508, va oferim in randurile urmatoare toate detaliile cu privire la preturi si la specificatii.

Cel mai accesibil model Peugeot 508 de generatie noua este echipat cu o unitate de motorizare diesel BlueHDI, cu capacitate de 1.5 litri, capabila sa dezvolte 130 de cai putere. Versiunea echipata cu o cutie de viteze manuala cu sase trepte porneste de la un pret de 24.633 de euro, cu toate taxele incluse.

Acesta este pretul pentru nivelul de echipare de baza, Active, in cazul nivelului Allure, pretul ajungand la 26.656 de euro. Peugeot ne ofera si o versiune echipata cu o cutie de viteze automata cu opt rapoarte, al carui pret porneste de la 26.656 euro (Active) si ajunge pana la 30.345 euro (GT Line).

Daca va doriti un diesel mai puternic, aveti la dispozitie un motor BlueHDI cu capacitate de 2.0 litri. Peugeot ne propune in primul rand o versiune cu 160 de cai putere, care are un pret de pornire de 27.965 de euro (Active). In echipare GT Line, aceeasi versiune ajunge la un pret de 31.654 de euro.

Acelasi motor are si o versiune mai puternica, care ofera 180 de cai. Aceasta versiune porneste de la 29.036 euro (Active) si ajunge pana la 36.057 euro (GT). Ambele versiuni sunt echipate cu o cutie automata de viteze, cu opt rapoarte.

Daca va doriti o motorizare pe benzina, aveti la dispozitie unitate THP cu capacitate de 1.6 litri, disponibila in doua versiuni de putere: 180 si 225 de cai putere. Prima dintre ele pleaca de la un pret de 28.322 euro (Active) si ajunge sa coste chiar si 32.011 euro (GT Line).

A doua versiune, cea de 225 CP, este oferita exclusiv alaturi de nivelul de echipare GT, avand un pret de 36.652 euro. De asemenea, ambele versiuni sunt echipate cu o cutie automata de viteze cu opt rapoarte.

Asadar, in functie de preferintele pe care le aveti, acum puteti alege care este cea mai buna versiune de Peugeot 508 pentru voi!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Mercedes-AMG E 63 S T-MODELL: RIVAL PENTRU AUDI RS6?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter