Lista de preturi! Noul Peugeot 508, disponibil acum si in Romania!

2019 Peugeot 508

Noul Peugeot 508 ne-a fost prezentat drept un model care s-a schimbat aproape in totalitate, noua sa silueta fiind mult mai compacta si mai joasa. Cei de la Peugeot isi lauda noul model ca beneficiind de o manevrabilitate exemplara, de motoriza noi si de o serie importanta de tehnologii de ultima generatie.

Asa cum stim deja cu totii, Peugeot 508 a avut un singur obiectiv, si anume de a lasa in spate silueta sa conventionala cu patru usi si portbagaj cu capac si de a deveni tot mai mult un sedan coupe radical de tip fastback cu cinci usi. Ei bine, noul Peugeot 508 arata foarte bine, nu putem sa zicem nimic in acest sens!

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, putem remarca in primul si primul rand silueta dinamica a modelului, inaltimea acestuia fiind mult redusa. In partea din fata putem observa inca de la prima privire grila frontala cadrilata eleganta, cu insertii cromate, care este amplasata intre blocurile optice Full LED inspirate de la ultimul concept Peugeot Instinct.

De asemenea, mai putem observa capota orizontala care a fost coborata destul de mult pentru a accentua ideea de dinamism. In orice caz, putem spune ca noile modele beneficiaza de un design destul de modern si indraznet, pe alocuri chiar agresiv.

Indreptandu-ne acum atentia catre habitaclu, ne dam seama ca vorbim despre un nou capitol la care Peugeot 508 exceleaza. Avem parte de ultima versiune a exemplarului Peugeot i-Cockpit si de un bord spectaculos care iti fura toata atentia. Sistemul i-Cockpit contine un volan compact, un ecran tactil HD cu dimensiuni de 10 inci si Head-Up Display cu ecran digital de rezolutie inalta cu o diagonala de 12.3 inci. Francezii spun ca noile modele aduc cu sine o pozitie de condus unica, care ofera o experienta stimulanta si intuitiva.

Noul Peugeot 508 beneficiaza de noua generatie de motoare Euro 6.2 PureTech si BlueHDI, valorile de emisii de dioxid de carbon fiind destul de reduse. Noile modele sunt fabricate la uzina din Mullhouse, in timp ce sistemul de propulsie este conceptul in uzinele din Tremery and Douvrin.

Noul Peugeot 508 poate fi comandat incepand cu aceasta luna si in tara noastra de la toti concesionarii autorizati ai marcii. In cazul in care va intrebati, preturile noului sedan pornesc de la 24.633 de euro, cu toate taxele incluse. In schimbul acestei sume, veti putea pleca acasa la bordul unui model nou Peugeot 508 echipat cu versiunea de motorizare 1.5 BlueHDI, capabila sa genereze 130 de cai putere.

Sursa: Peugeot

Newsletter

Whatsapp