Mercedes-Benz ne prezinta noi teasere cu AMG A35

2019 Mercedes-AMG A35

Mercedes-AMG A35 este deja un nume despre care se vorbeste foarte mult in ultima perioada. Este un model extrem de asteptat, de asemenea, fiind si cel mai accesibil model AMG care a fost disponibil vreodata.

Viitorul Mercedes AMG-A35 va fi dezvaluit in totalitate peste numai cateva saptamani, in cadrul Salonului Auto de la Paris 2018, eveniment ce va debut la inceputul lunii octombrie. Chiar daca nu mai este prea mult pana atunci, cei de la Mercedes s-au gandit se ne ofere un mic teaser, care sa ne dea sansa de a vedea cateva detalii de ordin exterior in premiera.

Desi nu putem sa vedem toate detaliile pe care ni le-am fi dorit, acest teaser este mai mult decat bine venit. Avand in vedere discutiile care se poarta in ultimele luni cu privire la acest AMG A35, putem spune ca acest model este unul dintre cele mai asteptate din intregul eveniment de la Paris.

In primul rand, trebuie sa observam faptul ca la nivel exterior, kitul de caroserie de pe AMG A35 este unul mai agresiv in comparatia cu versiunea “de strada”. Cel mai probabil, asta va face ca si mai multi oameni sa fie interesati de ceea ce ofera! Prin intermediul acestor teasere, putem observa detalii cu privire la grila frontala a viitorului AMG A35, aripa spate, pragurile laterale sau chiar si semnatura luminoasa a stopurilor.

Din punct de vedere tehnic, stim deja ca Mercedes-AMG A35 va fi echipat cu o unitate de motorizare pe benzina, cu capacitate de 2.0 litri. Aceasta unitate va fi capabila sa dezvolte aproximativ 300 de cai putere. Pana la acest moment, puterea motorului nu este stiuta cu exactitate.

Din punct de vedere al trenului de rulare, cei de la Mercedes promit niste setari mai rigide. Nu trebuie sa va faceti griji nici pentru fratele lui mai mare, AMG A45. Acesta va ramane in gama si va fi echipat tot cu o unitate de 2.0 litri, dar care va fi capabila sa dezvolte peste 400 de cai putere.

Tobias Moers, seful diviziei de performanta AMG, declara in urma cu ceva timp ca A35 va avea un pret accesibil, ceea ce este un mare avantaj al acestui model. De asemenea, Moers a mai spus si ca A35 nu va fi capabil sa faca tot ce face A45, dar ca este un model de performanta care merita toata atentia noastra. Asadar, nu ne ramane decat sa asteptam cu interes lansarea lui Mercedes-AMG A35 in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Videoclipul zilei
5 LUCRURI PE CARE NU LE STIAI DESPRE TESLA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter

Whatsapp