Mercedes-Benz lanseaza noul AMG A35 Sedan

2019 Mercedes-AMG A35 4MATIC

Vara anului trecut ne aducea in prim plan noile modele Clasa A Sedan, modele care la ora actuala sunt disponibile si pe piata auto din tara noastra. Insa, nu putini sunt cei care si-au dorit ceva mai mult, asa ca au asteptat pana la lansarea versiunilor de performanta.

Ei bine, asteptarea a luat sfarsit astazi, atunci cand cei de la Mercedes-Benz abia au prezentat noile modele Mercedes-AMG A35 Sedan. Asa cum va puteti astepta, noile modele preiau destul de elemente de la hatchback-ul AMG A35! In aceste conditii, daca erati fani ai modelului hatchback AMG A35, este imposibil sa nu va placa si versiunea sedan al acestuia!

Vorbim mai intai de toate despre motorizare, aceasta fiind preluata de la hatchback-ul AMG A35. In aceste conditii, vorbim despre o motorizare care are in centru o unitate cu capacitate de 2.0 litri, capabila sa dezvolte 302 cai putere la 5.800 rpm si un cuplu maxim de 400 Nm intre 3.000 si 4.000 rpm. Noile modele AMG A35 Sedan vor beneficia de aportul unui sistem de tractiune integrala AMG Performance 4Matic.

De asemenea, nu trebuie sa uitam sa va spunem ca transmisia va fi realizata prin intermediul unei cutii automate de viteze cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj. Din punct de vedere al cifrelor de performanta, va putem spune la acest moment ca AMG A35 Sedan este capabil sa accelereze de la 0 la 96 km/h intr-un timp de doar 4.7 secunde.

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, trebuie sa recunoastem ca aceste modele noi AMG A35 Sedan sunt extrem de aratoase! La o prima privire pe care o aruncam noilor modele, vom observa spoilere ceva mai agresive, prize de aer de dimensiuni mai mari si un difuzor nou. De asemenea, in partea frontala mai putem remarca o grila frontala cu un design modificat. Nu in cele din urma, putem sa vedem ca si splitter-ul a suferit cateva mici modificari.

Nici habitaclul noilor modele AMG A35 Sedan nu arata deloc rau, clientii urmand sa beneficieze de scaune sport si de un volan AMG care va integra un selector care dispune de un ecran de mici dimensiuni. Soferii vor putea selecta modelul de rulare preferat, avand la dispozitie cinci optiuni: Slippery, Comfort, Sport, Sport+ si Individual.

Conform informatiilor care ne-au fost prezentata odata cu aceasta prezentare, noile modele AMG A35 Sedan vor ajunge la dealeri in a doua parte a acestui an.

Videoclipul zilei
Sursa: Mercedes-Benz

Newsletter

Whatsapp