McLaren GT by MSO: cel mai luxos model al marcii devine si mai opulent!

Cum arata noul McLaren GT by MSO?

McLaren GT By MSO

Suntem indragostiti! Motivul este unul extrem de simplu: modelul McLaren GT beneficiaza de o operatiune de personalizare speciala din partea specialistilor MSO. Mai mult, aceasta versiune va debuta oficial, pe 28 august, la Pebble Beach Concours d'Elegance Concept Car Lawn.

Ce ne-a impresionat cel mai tare este ca, dupa toate aceste imbunatatiri, modelul grand tourer McLaren va beneficia de un interior cu adevarat opulent.

In primul rand, noua versiune MSO este acoperita intr-o noua culoare argintie MSO Defined Flux, o nuanta de argintiu din care face parte si o umbra subtila aurie. Noua culoare creeaza un contrast interesant cu nuanta satinata de grafit personalizata de pe pragurile laterale, de pe splitter-ul frontal, capacele oglinzilor, bara din spate, difuzorul de pe aceeasi parte sau etrierele franelor.

In plus, stilistica noii versiuni este completata si de pachetul MSO Bright, care vine cu finisaje cromate in jurul geamurilor, cu finisaje de titan ale iesirilor sistemului de esapament si cu jante si spite finisate cu metal si accente negre.

Sa ne amintim ca modelul GT este, conform celor de la McLaren, o masina destul de confortabila la interior, dar modificarile aduse de MSO transforma cabina intr-un spatiu cu adevarat special. Mai exact, vorbim despre o combinatie de piele in doua nuante, alb Flux si grafit satinat, dar si de modelul de design al cusaturilor de pe scaune, parasolare sau cotiere, inspirat de acoperisul Great Court de la British Museum.

In plus, specialistii de la MSO folosesc fibra de carbon de nuanta argintie pe schimbatoarele de viteze si pe volan, in timp ce cheia modelului a fost asortata, la capitolul culoare, cu nuanta de pe caroserie.

MSO nu s-a atins deloc de propulsia masinii, modelul GT fiind echipat cu un V8 bi-turbo de 4,0 litri, care produce 620 de cai si un cuplu-forta de 630 Newtoni-metru, putere transmisa catre rotile motoare prin intermediul unei cutii de viteze in sapte trepte cu dublu-ambreiaj. Sa nu uitam ca modelul poate accelera de la 0 la 100 de km/h in doar 3,2 secunde.

Noul McLaren GT va fi lansat pe piata, in Statele Unite, in al patrulea trimestru al anului 2019, pretul de plecare fiind unul destul de serios: 210.000 de dolari.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: McLaren

Newsletter