Macan S primeste o versiune de personalizare de lux din partea Porsche Exclusive Manufaktur

2019 Macan S Porsche Exclusive Manufaktur

Nici nu a trecut prea mult timp de cand Porsche Macan Facelift a fost lansat si iata ca deja se bucura de un tuning in toata regula. Si nici macar nu vorbim despre orice fel de tuning, ci despre unul cu adevarat special. Proiectul a fost desfasurat de specialistii de la Porsche Exclusive Manufaktur (PEM), divizia de personalizare a marcii.

Vorbim practic despre un kit estetic pe care cei de la PEM l-au pregatit pentru ca cei interesati de acest Macan S sa aiba in vedere toate posibilitatile de personalizare pe care le au la dispozitie. Va spunem in randurile urmatoare toate detaliile, asa ca ramaneti alaturi de noi!

Din punct de vedere exterior, putem remarca in primul si in primul rand o nuanta exterioara Volcano Grey Metallic, care vine la pachet si cu un pachet de caroserie SportDesign. Ceea ce inseamna ca avem acum o parte frontala care este diferita de cea pe care o stim de la modelul de serie si care este oferita acum in culoarea caroseriei.

Din punct de vedere estetic, putem remarca niste prize imense de aer, o evacuare Sport, un difuzor inspirat parca din motorsport si mai multe elemente distinctive. Printre acestea putem enumera oglinzile vopsite in nuanta caroseriei si manerele negre glossy ale usilor. Mergand mai departe, putem vorbi si despre niste jante speciale, de 20 de inci, cu spite duble, care pot fi comandate, de asemenea, in culoarea caroseriei.

Surprizele continua, bineinteles, si la nivelul habitaclului, acolo unde ne putem da seama de la bun inceput ca avem ceva special. In primul rand putem observa acum ca toate elementele simple sunt imbracate intr-o piele de calitate superioara. De asemenea, sigla Porsche este stantata la nivelul tetierelor in pielea scaunelor. Tot la interior regasim o nuanta crem pe scaune, pe bord, iar in zonele podelei putem observa un amestec asortat de Mojave Beige si Luxor Beige.

Asa cum spuneam si mai devreme, se poate observa de la prima privire ca vorbim despre un habitaclu pregatit special pentru o masina speciala. Spre exemplu, mai putem vorbi tot la acest capitol si despre niste placi fine din furnir natural care pot fi observate la nivelul habitaclului. Acestea sunt injectate cu elemente din aluminiu pentru a avea un efect lucios special.

Asadar, in cazul in care ati pus deja ochii pe recent lansatul Macan S, trebuie sa stiti acum ca puteti apela si la un kit de exceptie care va va oferi o personalizare de lux a masinii pe care o veti conduce.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DEZAVANTAJELE CUMPARARII UNEI MASINI FOLOSITE CA TAXI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Porsche

Newsletter