Koenigsegg Jesko Red Cherry Edition este masina visurilor noastre!

Koenigsegg Jesko Red Cherry Edition

De la caroseria salbatica pana la cabina rafinata sau la performantele tehnice senzationale, Koenigsegg Jesko este una dintre cele mai dorite hipermasini din lume.

Modelul a fost prezentat in martie, la Geneva Motor Show, dar productia va incepe spre finalul anului 2020, producatorul anuntand doar 125 de exemplare.

Acest lucru se intampla si pentru ca cel mai bine cumparata masina a producatorului a fost demult vanduta, asa ca oficialii marcii au decis sa mai ofere o sansa la una dintre minunile tehnologiei.

Da, ati citit bine, avem o noua hipermasina de lux in pregatire, bolid care a fost botezat "Luxuryandexpensive". Mai mult, pentru o prezentare cat mai buna, producatorul ofera o versiune speciala Jesko Red Cherry Edition, cu o caroserie senzationala si jante de fibra de carbon, de 20 de inch pe fata si 21 de inch pe spate.

De altfel, masina abunda de componente din fibra de carbon, lucru care ne aminteste de obsesia sanatoasa a celor de la Koenigsegg pentru o greutate cat mai scazuta, Jesko ajungand la 1.420 de kg.

Producatorul nu ne-a oferit deloc imagini cu cabina, asa ca nu stim daca aceasta editie speciala este mai interesanta decat versiunea standard. Pana la urma, si daca interiorul este la fel, avem multe motive sa admiram modelul Jesko, printre ele numarandu-se si vitezometrul giroscopic montat pe volan.

Asa cum am aflat despre "Luxuryandexpensive", cei care vor cumpara masina vor avea chiar sansa de a alege intre tapiterie din piele si tapiterie Alcantara pe cele doua scaune care iau forma corpului.

Va puteti bucura de aceasta versiune unica Red Cherry Edition pentru suma de 2.350.000 de euro (fara taxe). Pentru acesti bani veti beneficia de o hipermasina care produce, atunci cand motorul V8 bi-turbo de 5,0 litri este alimentat cu carburant E85, nu mai putin de 1.600 de cai putere si un cuplu-forta de 1.500 de Nm.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Koenigsegg

Newsletter