Kia publica primul teaser cu noul ProCeed

2019 Kia Proceed

In urma cu aproape un an, cei de la Kia au adus la Salonul Auto de la Frankfurt noul Proceed Concept. La acea vreme, conceptul ne-a fost prezentat ca fiind un „extended hot hatch”, insa designul era unul caracteristic unui Shooting Brake.

Designul noului concept era unul compact si dinamic, iar aceasta linie generala de design ar fi urmat sa fie preluata de viitoarele modele. In cele din urma, se pare ca cei de la Kia s-au hotarat sa transforme aceste concept intr-o versiune de serie, anticipand popularitatea lui la public. Insa, ramane de vazut daca va fi asa, niciodata nu ai cum sa fii sigur de reactia publicului.

Kia ProCeed va fi prezentat oficial la mijlocul lunii septembrie, mai exact in data de 13. Insa, aceasta prezentare va fi una restransa. Debutul in fata publicului este programat pentru inceputul lui octombrie, atunci cand ProCeed va ajunge la Salonul Auto de la Paris 2018.

Evenimentul din Franta isi va deschide portile pe 2 octombrie. Desi mai este ceva pana la prezentari, se pare ca cei de la Kia s-au hotarat sa ne arate cateva detalii, asa ca au publicat un teaser cu partea din spate a automobilului. Haideti sa aflam impreuna care sunt noutatile pe care ni le-au pregatit cei de la Kia!

In primul rand, uitandu-ne atenti la aceasta parte din spate pe care ne-o releva teaserul vom putea observa atat numele ProCeed inscriptionat sub logo, cat si semnatura specifica a stopurilor. Conform detaliilor care au insotit acest teaser, va putem spune ca reprezentantii Kia au vorbit despre „o combinatie a designului spectaculos cu spatiul si versatilitatea unui break sub forma unui shooting break cu cinci usi”.

Chiar daca vedem doar spatele noului shooting break, trebuie sa ne declaram multumiti de cum arata, cei de la Kia au facut o treaba foarte buna! Din pacate, din punct de vedere tehnic, nu avem niciun fel de informatii.

David Labrosse, director de produs in cadrul Kia, declara in urma cu ceva timp ca noul Kia ProCeed trebuie sa fie un model complet diferit, care sa fie si sportiv, dar si practic. Astfel, se pare ca cei de la Kia se gandesc la un public tinta format in special de familii tinere, care isi doresc un model care sa ofere un pic din toate.

Noul Kia ProCeed va fi destinat exclusiv pietei europene, un alt detaliu care este destul de interesant. Nu mai avem de asteptat decat aproape doua saptamani pentru a afla toate detaliile necesare despre acest Kia ProCeed.

Videoclipul zilei
5 LUCRURI PE CARE NU LE STIAI DESPRE TESLA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Kia

Newsletter

Whatsapp