Jaguar a pregatit doua editii speciale pentru SUV-ul F-Pace: 300 Sport si Chequered Flag

2019 Jaguar 300 Sport Chequered Flag

Jaguar anunta ca a pregatit doua editii speciale pentru SUV-ul F-Pace, noile variante numindu-se 300 Sport si Chequered Flag. Bineinteles, fiecare dintre acestea ofera detalii specifice atat de caroserie, cat si de interior. Cei care vor fi interesati de aceste doua versiuni noi vor putea opta atat pentru motorizari diesel, cat si pentru motorizari pe benzina.

Aceste motorizari vor avea puteri cuprinse intre 180 si 300 de cai putere. De asemenea, cei de la Jaguar propun pentru exterior o serie importanta de accesorii speciale, dintre care fiecare client poate alege in functie de preferintele personale.

Incepem cu noul Jaguar F-Pace 300 Sport, despre care va spunem ca va fi disponibil atat alaturi de motorul de 2.0 litri pe benzina care ofera 300 de cai putere, cat si alaturi de unitatea V6 diesel de 3.0 litri, care ofera tot 300 de cai putere. DIn punct de vedere al cifrelor de performanta, versiunea pe benzina va fi capabila sa accelereze de la 0 la 100 km/h intr-un timp de 5.8 secunde, in timp ce versiunea diesel va reusi acelasi sprint in 6.1 secunde.

Clientii vor putea opta pentru o caroserie vopsita in nuantele de culoare Yulong White, Indus Silver si Santorini Black. De asemenea, prizele de aer, carcasele oglinzilor lateriale si rama grilei vor fi oferite exclusiv in culoarea Dark Satin Grey. Logo-ul 300 Sport va fi amplasat pe pragurile laterale, pe tetiere si pe volan. Jaguar ne mai propune pentru aceasta versiune un instrumentar digital de bord si un ecran central cu comenzi tactile.

In cele din urma, versiunea F-Pace Chequered Flag are la baza versiunea R-Sport si ne este prezentata cu niste spoilere ceva mai agresive si cu mai multe detalii de culoare neagra la nivelul grilei frontale. La nivelul aripilor laterale va putea fi observat si logo-ul specific acestei editii speciale. Clientii vor putea opta fie pentru motorul de 2.0 litri pe benzina capabil sa ofere 250 de cai putere, fie pentru unitatea diesel de 2.0 litri, care poate dezvolta fie 180, fie 240 de cai putere.

Aceasta versiune va veni cu o caroserie vopsita in nuantele Yulong White, Santorini Black si Elger Grey. La interior veti putea gasi o tapiterie realizata din piele, accesorii din aluminiu si praguri cu logo-ul editiei speciale. Din echiparea de baza mai fac parte si sistemul Touch Pro Navigation si instrumentarul digital de bord.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter