Hyundai anunta preturile noului Ioniq facelift in Europa

Hyundai anunta preturile noului Ioniq facelift in Europa

Hyundai a lansat cu aproape o luna in urma un facelift pentru compacta electrica Ioniq, facelift despre care nu s-a stiut la acea vreme si cat va costa! Producatorul asiatic revine insa pe marginea acestui subiect si anunta acum ca facelift-ul prezentat in urma cu cateva saptamani va putea fi comandat de pe cateva piete europene incepand cu perioada urmatoare. Odata cu acest anunt, cei de la Hyundai ne dau cateva informatii si despre preturile pentru care va fi disponibil acest facelift! In cazul in care sunteti interesati de aceste modele, va invitam sa ramaneti alaturi de noi si in randurile urmatoare pentru a fi la curent cu toate noutatile!

In cazul in care nu va mai reamintiti de la momentul prezentarii, facelift-ul pregatit de sud-coreeni pentru Ioniq aduce la pachet in primul rand mai multe modificari de ordin estetic. Spre exemplu, putem remarca intr-o prima faza o schimbare a infatisarii frontale a modelului, grila frontala fiind acum modificata intr-o mare masura. De asemenea, facelift-ul prezentat in urma cu aproximativ o luna aduce cu sine si o serie de imbunatatiri pregatite pentru ecranul LCD cu diagonala de 7 inchi, prezent in interior chiar si in cazul echiparii standard.

Daca este sa vorbim despre partea tehnica, trebuie sa va spunem ca Ioniq facelift este echipat cu o unitate de motorizare electrica de 100 kW, adica echivalentul a 136 de cai putere. Asta inseamna ca vorbim despre 16 cai putere castigati de noile modele, ceea ce nu este deloc de neglijat! Totusi, cuplul maxim a ramas neschimbat, avand o valoare de 295 Nm. Capacitatea bateriei a crescut la randul ei de la 28 kWh la 38.3 kWh, oferind acum o autonomie de 294 de kilometri, masurati in standardul WLTP.

Noul Hyundai Ioniq facelift este deja disponibil pe piata auto din Germania, constructorul sud-coreean anuntand acum si preturile pentru acest nou model. Astfel, cei interesati vor putea achizitiona versiunea facelift pentru un pret de 34.900 de euro. Livrarile noilor modele sunt programate sa demareze in aceasta toamna, in luna septembrie!

Pe piata din tara noastra este disponibila numai versiunea ante-facelift pentru moment, avand un pret de lista de 39.068 de euro. Insa, producatorul deruleaza la ora actuala o promotie destul de interesanta, care face ca pretul lui Ioniq sa scada pana la 35.498 de euro. Chiar si asa, trebuie sa remarcam ca acest pret este mai mare decat cel al versiunii facelift disponibile acum in Germania!

Videoclipul zilei
5 DOTARI AUTO PE CARE LE FOLOSIM GRESIT
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter