Hyundai prezinta primele imagini si detalii cu i30 Fastback N Line

2019 Hyundai i30 Fastback N Line

In urma cu cateva luni asistam cu totii la lansarea noului Hyundai i30 N Line, un nivel de echipare prin intermediul caruia cei de la Hyundai si-au propus sa faca o trecere nu atat de accentuata si directa de la versiunea de strada la versiunea de performanta.

Acum, cei de la Hyundai vin cu o alta surpriza pentru noi toti, pregatind in tot acest timp intrducerea acestui N Line si pe modelele i30 Fastback. Deja putem sa vedem primele imagini in acest sens, iar oficialii producatorului ne-au transmis deja primele detalii in legatura cu aceasta noua versiune. Cum stim ca si voi sunteti nerabdatori sa aflati toate aceste noutati, nu va mai tinem in suspans si trecem direct la treaba cum s-ar spune!

Din punct de vedere tehnic, versiunea N Line aduce cateva modificari importante. In primul rand va putem spune ca avem o suspensie ceva mai rigida si un sistem de franare care a primit imbunatatiri. De asemenea, asa cum era si de asteptat, noile modele vin echipate cu un sistem de evacuare ceva mai galagios. Daca ne uitam la motorizari, vom vedea ca putem opta intre un motor diesel si alte doua pe benzina.

Asadar, avem in primul rand o unitate diesel, cu capacitate de 1.6 litri si capabila sa dezvolte 136 de cai putere. Pe benzina, varianta cea mai accesibila este reprezentata de o unitate de 1.0 litri, capabila sa livreze 120 de cai. In cele din urma, puteti opta pentru o unitate cu capacitate de 1.4 litri, care se poate lauda cu 140 de cai putere. Modelele echipate cu aceasta versiune cea mai puternica sunt echipate inca din standard cu un set de jante cu dimensiuni de 18 inci si cu anvelope Michelin Pilot Sport 4.

Din punct de vedere al aspectului exterior, vom putea observa in primul rand logo-ul N Line aplicat pe aripile laterale, respectiv spoilerul spate pe care il cunoastem deja de la versiunea i30 Fastback N. In fata, spoilerul a primit mai multe elemente de culoare gri, in timp ce proiectoarele de ceata dispun acum de rame negre.

De asemenea, jantele vin cu un design nou, care arata foarte bine in conceptia noastra! La nivelul habitaclului, acest nou model va fi echipat cu scaune sport si cu un volan imbracat in piele perforata. Bineiteles, logo-ul N Line nu putea sa lipseasca nici de la interior, acolo unde este aplicat pe mai multe accesorii.

Sursa: Hyundai

Newsletter

Whatsapp