Honda prezinta noul CR-V Hybrid! Afla ce putere ofera!

2019 Honda CR-V Hybrid

La inceputul anului, cu totii am putut vedea primele fotografii cu noua generatie CR-V a celor de la Honda. Daca va aduceti aminte, la acea vreme, CR-V ne-a fost prezentat exclusiv cu un propulsor pe benzina, cu capacitate de 1.5 litri, oferit in doua versiuni de putere.

Inca de atunci, producatorul japonez a informat publicul ca este in plan si o versiune cu sistem hibrid de propulsie. La mai bine de noua luni de la acea informatie, iata ca acum putem afla si primele informatii cu privire la aceasta noua versiune. Asadar, ramaneti alaturi de noi si in urmatoarele randuri pentru a fi la curent cu tot ce ne pregatesc japonezii de la Honda de aceasta data!

In primul rand, haideti sa ne uitam la partea tehnica pe care au gandit-o cei de la Honda. Sistemul hibrid care va sta la baza acestei versiuni va fi alcatuit dintr-un motor pe benzina cu capacitate de 2.0 litri, caruia i se alatura o unitate electrica si un set de baterii.

Per total, acest sistem de motorizare este capabil sa dezvolte 184 de cai putere si un cuplu maxim de 315 Nm. De asemenea, trebuie sa stim ca cei de la Honda vorbesc si despre un generator secundar care ar fi integrat in tot acest sistem. Nu in cele din urma, niponii promit si o transmisie cu raport fix, care ar trebui sa fie mai rafinata decat cutia e-CVT de pe marea majoritate a masinilor hibride.

Noul Honda CR-V Hybrid beneficiaza de aportul tehnologiei i-MMD, care pune la dispozitia soferilor trei moduri de rulare. Primul dintre ele este EV Drive, un mod care foloseste energia adunata in baterii pentru a alimenta unitatea electrica care angreneaza rotile. In cazul in care se va alege acest mod, trebuie sa stiti ca motorul pe benzina nu va utilizat deloc.

Hybrid Drive este cel de-al doilea mod de rulare pe care il puteti alege, un mod in care motorul pe benzina alimenteaza un generator secundar care suplimenteaza energia din baterii. In acest caz, rotile vor fi angrenate exclusiv prin unitatea electrica.

In cazul in care va doriti performante cat mai bune, veti putea opta pentru modul de rulare Engine Drive. Acest mod va beneficia atat de resursele motorului electric, cat si de resursele motorului cu combustie interna.

Japonezii vor incepe productia lui CR-V Hybrid in aceasta toamna, in luna octombrie. Cel mai probabil, primele modele vor fi livrate in primavara anului urmator.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Honda

Newsletter