Pick-up-ul sport Ford Ranger Raptor intra in flota Politiei din Marea Britanie

Politia din Regatul Unit al Marii Britanii are incepand cu aceasta saptamana in flota sa de automobile un model Ford Ranger Raptor, acesta urmand sa intre in misiune atunci cand vor exista urmariri pe teren accidentat.

2019 Ford Ranger Raptor Politie Marea Britanie

Politia din Marea Britanie surprinde un pic pasionatii auto pe acest sfarsit de an, primind in flota sa un model destul de atipic pentru aceasta institutie. Asa cum suntem obisnuiti, in flota departamentelor de politie din intreaga lume isi fac locul de regula masini super rapide, gata oricand sa se ia la intrecere cu infractorii.

Ei bine, Politia din Marea Britanie va beneficia de acum inainte de un model Ford Ranger Raptor, acesta intrand in flota de masini de urgenta a institutiei. Capabilitatile noului model vor fi testate timp de un an de mai multe echipe britanice de politie.

Chiar daca in cazul acestui model nu putem vorbi despre cifre de performanta care sa ne ia ochii, Ford Ranger Raptor se poate dovedi o solutie extrem de buna atunci cand vine vorba despre urmaririle pe teren accidentat. Astfel, avantajul acestuia este reprezentat de pachetul off-road care ii permite sa ruleze la viteze ridicate in off-road.

In acest context, reprezentantii Politiei din Marea Britanie sustin ca Ranger Raptor “ar putea fi unealta perfecta pentru a accesa drumurile din unele zone rurale”. Mai mult decat atat, acestia sustin ca RR “este mai mult decat potrivit pentru a tine pasul cu criminalii care vor sa scape in urmariri care au loc pe macadam, nisip sau noroi”.

Asa cum stiti deja cei mai multi dintre voi, Ford Ranger Raptor este echipat din punct de vedere tehnic cu o unitate de motorizare diesel cu capacitate de 2.0 litri, capabila sa dezvolte 213 cai putere si un cuplu maxim de 500 Nm. Resursele sunt gesionate prin intermediul unei cutii automate de viteze cu zece trepte.

Suspensiile acestui model au fost modificate pentru rularea la viteze mari in off-road, iar sasiul a fost realizat din aliaj de otel pentru a rezista mai bine in cazul unui impact. Bolidul mai este echipat cu niste amortizoare speciale pentru a absorbi mai bine socurile si cu niste anvelope cu jante de 17 inci produse special pentru acest model de cei de la BF Goodrich.

Asadar, se pare ca acest Ford Ranger Raptor beneficiaza deja de toate calitatile necesare pentru a deveni un model de nadejde pentru Politia din Marea Britanie in viitor!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CEA MAI SCUMPA PARCARE DE MASINI DIN LUME
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Ford

Newsletter