Fiat Tipo primeste doua versiuni noi: Mirror si Street

2018 Fiat Tipo Mirror Street

Fiat Tipo nu se bucura de un succes prea bun pe piata europeana, insa constructorul american decide in cele din urma sa nu renunte la el. In trecut, au existat mai multe speculatii care indicau ca cei de la Fiat se gandesc sa elimine din gama acest model care oricum nu prea este vandute pe piata de pe Batranul Continent.

Acum, cei de la Fiat nu numai ca anunta ca nu este vorba despre nicio eliminare a acestuia din gama, dar ne transmite chiar ca va fi disponibil in doua versiuni noi. Constructorul isi doreste ca prin aceste doua versiuni noi a atraga de partea lui Tipo un public ceva mai tanar, pasionat de tehnologie. Haideti sa vedem impreuna ce surprize ne-au pregatit cei de la Fiat cu privire la Tipo!

Fiat Tipo Mirror

In primul rand trebuie sa va spunem ca cele doua versiuni noi sunt disponibile atat pentru variantele sedan si hatchback, cat si pentru varianta break. Prima versiuni noua pe care ne-o ofera cei de la Fiat este Tipo Mirror si se adreseaza in special celor care sunt interesati si pasionati de tehnologia moderna.

Aceasta versiune este echipa din standard cu un sistem de infotainment Uconnect, care va rula pe un ecran cu diagonala de 7 inci. De asemenea, aceasta versiune se bucura de o conectivitate ridicata, fiind disponibile atat tehnologiile Apple Car Play, cat si Android Auto.

Aceasta versiune Tipo Mirror nu aduce surprize doar la nivel tehnologic, ci si la nivel estetic. Daca apelati la aceasta versiuni, trebuie sa stiti ca veti putea opta pentru o nuanta exclusiva de caroserie – Venezia Blue. De asemenea, aceste modele vor beneficia de o serie de elemente cromatice in partea inferioara a grilei frontale, a proiectoarelor de ceata si a manerelor pentru usi. Aceste modele vor fi echipate totodata cu un set de jante cu dimensiuni de 16 inci.

Fiat Tipo Street

A doua versiune pe care ne-o ofera cei de la Fiat este Tipo Street, adresata tot segmentului tanar de varsta. Aceste modele se vor deosebi prin elementele stilistice noi, printre care putem oberva niste detalii negre pe grila, capace pentru oglinzi si pe manerele interioare si exterioare. De asemenea, aceste modele vin echipate cu lumini de zi cu LED si cu un set de jante cu dimensiuni de 16 inci.

Din punct de vedere al motorizarilor, ambele versiuni sunt disponibile alaturi de un motor pe benzina de 1.4 litri, capabil sa dezvolte 95 sau 120 de cai putere. De asemenea, se poate opta si pentru doua motoare diesel. Primul dintre ele este o unitate de 1.3 litri de 95 de cai putere, in timp ce cea de-a doua este de 1.6 litri si de 120 de cai.

Videoclipul zilei

Newsletter