Noul BMW X7 a ajuns in Romania. Afla ce pret are cel mai accesibil model!

BMW X7 a fost prezentat in urma cu doar cateva saptamani, insa acum aflam ca aceste a ajuns deja si in Romania si poate fi comandat. X7 este cel mai mare SUV dezvoltat vreodata de constructorul german, ceea ce va genera cel mai probabil un val de interes in primele luni de la lansare. Cel mai accesibil BMW X7 din tara noastra pleaca de la un pret de 83.062 euro, cu toate taxele incluse. De asemenea, puteti opta si pentru mai multe pachete optionale despre care vom vorbi in randurile urmatoare.

Noul BMW X7 este oferit in trei versiuni de echipare: una pe benzina, respectiv doua pe motorina. Prima dintre ele este echipata cu o unitate de motorizare pe benzina, cu capacitate de 3.0 litri, capabila sa dezvolte 340 de cai putere. Sistemul de tractiune este unul integral, in timp ce transmisia este realizata prin intermediul unei cutii de viteze automate, cu opt trepte. Pretul unei asemenea versiuni pleaca de la 84.371 euro, cu toate taxele incluse.

Daca va doriti o motorizare diesel, trebuie sa stiti ca aveti la dispozitie doua versiuni. Prima dintre ele este echipata cu o unitate cu capacitate de 3.0 litri, capabila sa dezvolte 265 de cai putere. Aceasta e si cea mai accesibila varianta, cu un pret de pornire de 83.062 euro.

Daca va doriti insa ceva mai mult, puteti opta pentru o alta unitate de 3.0 litri, capabila insa sa livreze 400 de cai putere. In acest caz, pretul minim ajunge la 107.933 euro, cu toate taxele incluse. In cazul ambelor versiuni vorbim despre un sistem de tractiune integrala si despre o transmisie realizata prin intermediul unei cutii automate cu opt trepte.

Asa cum spuneam si mai devreme, cei de la BMW au gandit si trei pachete suplimentare pentru acest nou X7. Pachetul Advance Heating va va scoate din buzunare 2.150 de euro si va aduce cu sine urmatoarele echipamente: sistem de incalzire auxiliar, scaune fata si spate incalzite, respectiv pachetul Heat Confort (cotiere si volan incalzit). Mergem mai departe si vorbim despre pachetul Innovation, care are un pret de 3.100 de euro. Pachetul innovation cuprinde urmatoarele dotari: faruri BMW Laserlight, asistent la parcare si un pachet de sisteme de siguranta denumit Driving Assistant Professional.

In cele din urma, daca vreti sa apelati la pachetul suplimentar First Class Upgrade, veti beneficia de urmatoarele dotari: scaune fata ventilate, scaune fata Confort, sistem audio Harman Kardon, plafon panoramic Sky Lounge, accesorii speciale de depozitare la nivelul portbagajului, functia Soft-Close, panou de bord acoperit cu piele, ornamente speciale de interior, parasolare pentru geamurile laterale spate, functia de masaj pentru scaunele din fata si pachetul Travel&Comfort. Bineinteles, acest pachet cuprinde si toate celelalte dotari ale pachetelor recent mentionate. Daca va tenteaza acest pachet suplimentar, trebuie sa stiti ca pretul lui este de 8.600 de euro.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: BMW

Newsletter