BMW prezinta noile SUV-uri de performanta X3 M si X4 M

BMW a publicat astazi primele imagini si informatii in legatura cu noile X3 M si X4 M, SUV-uri de performanta care promit deja multe. Noul X3 a fost lansat in toamna lui 2017, in timp ce noul X4 si-a facut debutul la inceputul anului trecut.

Ambele modele au reusit rapid sa ii cucereasca pe fanii producatorului bavarez. Cele doua SUV-uri de performanta vin acum cu mai multe modificari de ordin estetic, cu un motor puternic si cu un interior ceva mai sportiv. Haideti sa vedem impreuna care sunt surprizele pe care ni le-au pregatit cei de la BMW!

Cele doua modele vor fi dotate extrem de generos si din punct de vedere al sistemelor de siguranta. Printre sistemele care vor fi echipate pe cele doua modele, amintim urmatoarele: Cruise Control cu functie de franare, pachetul Collision Warning, functii de detectare a pietonilor. Bineinteles, se poate opta si pentru sistemul Active Cruise Control cu functia Stop&Go, dar si pentru pachetul Driving Assistant.

Design Exterior

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, cele doua modele vin cu un pachet aerodinamic imbunatatit. Mai exact, observam niste prize de aer mai mari, accesorii inscriptionate cu logo-ul diviziei de performanta, o grila revizuita si spoilere restilizate.

De asemenea, modelele de performnta vin cu praguri laterale in culoarea caroseriei si cu o aripa spate ceva mai generoasa. Clientii vor putea sa aleaga dintre sapte culori de caroserie, printre care se regasesc si nuantele speciale Toronto Red si Donington Grey.

Design Interior

Standard, habitaclul celor doua modele de performanta va veni echipat cu scaune sport imbracate in piele Vernasca in nuantele Black/Oyster. Bineinteles, logo-ul M nu lipseste, fiind cusur pe tetiere. De asemenea, putem observa ca accesoriile de interior sunt realizate din aluminiu.

Clientii care isi doresc ceva mai mult pot apela si la niste scaune M Sport, imbaracte in piele Merino. Soferii vor mai gasi la interior si un instrumentar de bord specific modelelor M, un volan sport si un selector de viteze dezvoltat special pentru produsele din gama de performanta.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter