BMW X3 M si X4 M: mai frumoase echipate cu componente M Performance!

2019 BMW X3 M X4 M M Performance Parts

Suntem siguri ca nu exista o criza atunci cand vorbim despre componentele M Performance. De aceea, fie ca sunteti proprietarul unui model din Seria 3, fie ca aveti de gand sa cumparati un M135 xDrive, BMW va ofera o multime de oportunitati sa va transformati masina intr-o versiune M.

Aproape toate noile modele ale marcii bavareze pot beneficia de imbunatatiri din catalogul M, care a fost chiar extins pentru a include si componente pentru X3 M si X4 M.

Primele doua versiuni complete M ale celor doua modele SUV pot fi echipate, la un cost suplimentar, cu mai multe componente din fibra de carbon.

Puteti, de altfel, observa modificarile de la grila radiatorului, de la gurile de aer si de la pragurile portierelor, dar nu veti putea rata, pe partea din spate, spoilerul de pe acoperis, finisat intr-o nuanta neagra lucioasa.

Si pe cealalta versiune, BMW a pregatit finisaje lucioase negre, astfel ca impactul vizual este unul puternic. Modificarile exterioare sunt completate de culorile traditionale M, intinse pe aproape toata partea laterala a celor doua modele SUV.

Deschideti portierele si veti fi intampinati de proiectoare LED si de litera M de pe podea, care ne aminteste ca nu avem de-a face cu versiuni obisnuite X3 M sau X4 M.

In plus, in cabina ne intalnim cu si mai multa fibra de carbon, pe care o gasim si pe volan, unde poate fi combinata cu piele Alcantara.

De fapt, pana si schimbatoarele de viteza sunt imbracate in fibra de carbon, iar unele zone din interiorul portierelor si de pe bord beneficiaza de aceleasi finisaje.

Mai mult, daca banii nu sunt o problema, BMW va poate oferi mai multe elemente de completare, printre care covorase de velur si catifea (cu logo-ul M Performance, binenteles), dar si o cutie pentru cheie sau o geanta pentru roti personalizate.

Din pacate, nu exista imbunatatiri hardware pentru performante mai bune, dar versiunile X3 M si X4 M ar trebui sa fie mai mult decat suficiente pentru cei care cauta un model SUV rapid si de mici dimensiuni.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM ITI DAI SEAMA CA AI O CUTIE DE VITEZE DEFECTA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: BMW

Newsletter