BMW prezinta versiunea X2 M35i cu un motor de 2 litri si 306 cai putere!

2019 BMW X2 M35i

BMW a publicat in urma cu cateva zile primele imagini oficiale cu noua versiune X3 M35i, versiune ce se anunta a fi cea mai puternica a acestui model. Daca la nivel tehnic avem modificari importante, la nivel exterior, germanii au ales sa nu vina cu mari schimbari. Si poate ca asa este si cel mai bine, cei mai multi dintre noi acordam cea mai mare atentie partii tehnice a unui model. Sa nu ne lungim prea mult si sa trecem la ceea ce este important!

Asa cum stiti deja, cel mai puternic X2 de pe piata din acest moment este dotat cu o unitate diesel de 2.0 litri, capabila sa produca 231 de cai putere. Ei bine, cei care isi doresc ceva mai multa putere la X2-ul lor vor avea incepand de astazi o alternativa numai buna, si anume versiunea X2 M35i. Haideti sa aflam mai bine ce aduce nou aceasta versiune si daca este intr-adevar atat de puternica!

Versiunea BMW X2 M35i este echipata sub capota cu o unitate de motorizare pe benzina, cu capacitate de 2.0 litri, capabila sa produca nu mai putin de 306 cai putere si un cuplu maxim de 450 Nm. Avand in vedere ca este prima unitate de 2.0 litri care primeste tratamentul M Performance, acest motor se poate mandri ca fiind cel mai puternic motor cu aceasta cilindree din intreaga gama BMW.

Transmisia se face in acest caz prin intermediul unei cutii de viteze automata Steptronic, cu opt viteze, recalibrata de specialistii din cadrul diviziei de performanta. Aceasta versiune BMW X2 M35i este, de asemenea, dotata cu un sistem de tractiune integrala xDrive. In aceste conditii, avem si cateva cifre de performanta bune. Spre exemplu, accelerarea de la 0 la 100 km/h se poate face intr-un timp de doar 4.9 secunde.

Fiind vorba despre o versiune mai puternica, la care si-au adus contributia si specialistii din cadrul diviziei de performanta, BMW X2 M35i va fi echipat si cu cateva elemente speciale. Spre exemplu, vorbim despre un pachet de suspensii M Sport, cu setari rigide.

De asemenea, se poate opta si pentru o suspensie adaptiva, cu doua moduri. De asemenea, versiunea M35i va beneficia de aportul unui diferential M Sport. Si la interior vom gasi cateva elemente specifice, scaunele fiind M Sport Exclusive, in timp ce volanul este unul, la fel, M Sport, imbracat in piele. Jantele sunt de 19 inci in standard, insa se poate opta si pentru unele de 20 de inci.

Sursa: BMW

Newsletter

Whatsapp