BMW anunta preturile pentru Seria 8 Cabrio in Romania

2019 BMW Seria 8 Cabrio

Am putut vedea cu totii in urma cu mai bine de o luna noile modele BMW Seria 8 Cabrio. Chiar daca acum este iarna in tara noastra, noile modele sunt deja disponibile si pe piata auto din Romania! Asa ca daca vreti sa va pregatiti asa cum se cuvine pentru vara, haideti sa va spunem care sunt preturile la care trebuie sa va asteptati!

In primul rand, trebuie sa stiti ca ca BMW ofera in tara noastra doua motorizari pentru acest Seria 8 Cabrio. Vorbim in primul rand despre un motor pe benzina cu de 4.4 litri, iar in al doilea rand despre o unitate diesel cu capacitate de 3.0 litri. Acum haideti sa vedem care sunt preturile!

Asa cum spuneam si mai devreme, avem in primul rand o unitate de motorizare diesel, cu capacitate de 3.0 litri, capabila sa dezvolte 320 de cai putere la 4.400 rpm si un cuplu maxim de 680 Nm. In acest caz, vorbim despre un sistem de tractiune integrala xDrive, in timp ce transmisia este realizata prin intermediul unei cutii automate de viteze cu opt trepte Steptronic Sport.

Din punct de vedere al cifrelor de performanta, putem vorbi despre o acceleratie de la 0 la 100 km/h posibil de realizat in doar 5.2 secunde, in timp ce viteza maxima este de 250 km/h. Pretul pentru un asemenea bolid porneste de 110.730 de euro, cu toate taxele incluse.

Daca vreti ceva mai mult, avem si o unitate de motorizare V8 pe benzina, cu capacitate de 4.4 litri, capabila sa dezvolte 530 de cai putere la 5.500 rpm si un cuplu maxim de 750 Nm.

Si in acest caz putem vorbi tot despre un sistem de tractiune integrala xDrive si despre o transmisie care este realizata prin intermediul unei cutii de viteze automate cu opt trepte Steptronic Sport. Din punct de vedere al performantelor, va putem spune ca un bolid echipat astfel poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde. Pretul este unul pe masura, acesta pornind de la 136.315 euro, cu TVA inclus.

Pentru 3.900 de euro, versiunea diesel poate beneficia si de un pachet special M Sport Technic. Acesta cuprinde in primul rand diferentialul M Sport, care in cazul versiunii pe benzina este prezent inca din standard. De asemenea, pachetul mai cuprinde si un sistem de franare M Sport, mai multe ornamente de caroserie si centuri de siguranta M.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: BMW

Newsletter