2019 BMW Seria 3 (G20): iata ce pret are noua generatie!

2019 BMW Seria 3 (G20): iata ce pret are noua generatie!

Salonul Auto de la Paris 2018 ne-a adus in acest an o noua generatie pentru BMW Seria 3, o generatie indelung asteptata de fanii acestui model. Noua generatie, cea de-a saptea, vine in primul rand cu un plus la nivel de dimensiuni si cu mai multe modificari de ordin exterior, inspirate parca de la recent lansatul X5. Multe imbunatatiri putem regasi si la nivelul habitaclului, acolo unde putem regasi mai multe elemente de pe Seria 8. Una peste alta, noile modele au fost extrem de bine primite la Paris, ceea ce inseamna ca fanii marcii germane sunt multumiti.

Desi nu au trecut decat cateva zile de la lansarea oficiala, putem sa va dam deja toate detaliile cu privire la preturile la care vor fi comercializate noile modele Seria 3 (G20). Va spunem inca de la bun inceput ca preturile in Germania pornesc de la 40.450 de euro, cu toate taxele incluse.

Cei care au pus ochii deja pe acest nou model, trebuie sa stie ca nu vor avea de ales decat intre doua optiuni de motorizare. Prima dintre ele este reprezentata de o unitate 330i pe benzina, in timp ce cea de-a doua este un propulsor diesel 320d. In randurile urmatoare veti gasi si preturile pentru fiecare versiune in parte!

Modelul pe benzina 330i este disponibil in doua versiuni. Prima versiune contine o cutie automata Steptronic, in timp ce cea de-a doua se poate lauda cu o transmisie sport tot Steptronic. Puterea este aceeasi pentru ambele modele, de 258 de cai, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h poate fi realizata in doar 5.8 secunde. Consumul celor doua modele este raportat la un nivel de 5.8 – 6.1 litri consumati pentru parcurgerea unei distante de 100 de kilometri. Pretul pentru cele doua versiuni este de 44.750 de euro.

Modelul echipat cu motorizare diesel este disponibil in trei versiuni, toate avand o putere de 190 de cai. Prima dintre versiuni vine insa cu o cutie manuala, ceea ce face ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se poata realiza in 7.1 secunde.

Aceasta este si cea mai accesibila versiune, pretul ei pornind de la 40.450 de euro. Apoi, la fel ca si pentru motorizarea pe benzina, avem doua versiuni echipate fie cu o cutie automata simpla, fie cu una sport Steptronic. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se face in acest caz in 6.8 secunde, iar preturile pornesc de la 42.600, respectiv 44.800 de euro.

In cele din urma, puteti opta si pentru versiunea 320d xDrive, care este oferita la fel, fie cu o cutie automata simpla, fie cu o cutie automata sport Steptronic. Puterea acestor versiuni este de 190 de cai, iar preturile pornesc de la 45.100, respectiv 45.300 de euro.

VIDEOCLIPUL ZILEI