Cine a spus ca griul este plictisitor? Iata un BMW M850i care impresioneaza prin culoare...

2019 BMW Individual M840i Cabrio Dravit Grey Metallic

Daca sperati sa va bucurati de un BMW din noua Serie 8 cu specificatii M850i xDrive, trebuie sa stiti ca, cel putin in Romania, masina costa nu mai putin de 128.000 de euro.

In cazul in care va ganditi si la un exterior BMW Individual gri metalic Dravit, asta inseamna 1.100 de euro suplimentari si, chiar daca nu pare prea mult, trebuie sa ne gandim la faptul ca vorbim despre un produs de lux.

Pe de alta parte, oricine a comandat aceasta versiune, intalnita in reprezentanta BMW din Abu Dhabi, a ales si jantele M de 20 de inch, de culoare gri Orbit, care se potrivesc cu exteriorul, ajutand la forma amenintatoare si putin "stealthy" a masinii. Asta e un lucru bun in caz de "asalt" al admiratorilor atrasi de culoarile extrem de luminoase ale modelului.

Acest BMW decapotabil este echipat, la interior, cu o combinatie de piele Merino in doua tonuri, rosu Fiona-negru, cu cusaturi de culoare alba si numeroase inserturi de aluminiu, dar si finisaje din otel inoxidabil pentru consola centrala.

Combinatia de nuante din cabina iese in evidenta, cel putin in comparatie cu exteriorul. Cu toata tehnologia de la bord, desi nu vrem sa ghicim asta, suntem aproape convinsi ca modelului nu-i lipsesc tehnologiile de siguranta, convenienta si conectivitate.

De propulsie se ocupa un motor V8 bi-turbo de 4,4 litri, care actioneaza toate cele patru roti si produce 523 de cai putere si un cuplu-forta de 750 Nm, si asta cu ajutorul unei cutii de viteze automate in opt trepte.

In linie dreapta, masina accelereaza de la 0 la 100 de km/h in 3,9 secunde si poate atinge o viteza maxima, limitata electronic, de 250 de km/h.

Sa nu uitam sa mentionam nici de acoperisul retractabil textil, care se ridica si se retrage, la o viteza maxima de 48 de km/h, in doar 15 secunde. Modelul este dotat si cu un sistem de protectie automat, care consta din doua bare din aluminiu (lansate intr-o fractiune de secunda) in caz de rasturnare a masinii.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter