Gurile de aer masive ale acestui BMW 730Li LCI ascund un motor de 2 litri!

2019 BMW 730Li LCI

Dupa ce a trecut, in ianuarie, prin schimbari cosmetice semnificative, Seria 7 a celor de la BMW a devenit mai impunatoare, in special gratie grilei frontale masiva, mai mare cu 40 de procente decat pe versiunea anterioara, ajutand si la inaltarea partii din fata cu 50 de mm.

In primul rand, ce iese in evidenta la aceasta versiune din Seria 7 este faptul ca e vorba despre un model cu specificatii 730Li, asa ca in spatele acestei noi grile frontale se ascunde un motor pe benzina in patru cilindri, de 2,0 litri.

Asa cum va imaginati deja, suntem siguri, nu e vorba despre o masina care poate castiga o cursa in linie dreapta. Mai exact, este acelasi propulsor pe care il putem gasi pe versiunile modelelor americane BMW 330i si 530i.

Motorul in patru cilindri produce 255 de cai, intre 5.000 si 6.500 de rpm, si un cuplu-forta de 400 Nm, intre 1.550 si 4.400 de rpm.

Cu ajutorul unei transmisii automate standard in opt trepte, propulsorul trimite toata aceasta putere doar spre axul dorsal, ceea ce permite masinii sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in 6,3 secunde.

Masina poate fi admirata in reprezentanta BMW din Abu Dhabi si este "imbracata" intr-o nuanta rosie lucioasa, care pare a fi culoarea Red II metalic Aventurine (desi ne putem insela!), dar este greu de observat din cauza luminilor artificiale.

La interior, ne intalnim cu doua nuante de piele, bej si negru, dar si cu finisaje de lemn cu ceva elemente gri metalice pe mijlocul bordului, pe consola centrala, pe interiorul portierelor, dar si pe partea din spate a scaunelor frontale.

Chiar daca nu e cea mai spectaculoasa configuratie a unei masini din Seria 7 pe care am vazut-o este, fara indoiala, una interesanta, in special din cauza motorului.

In plus, daca va plac masinile BMW de culoare rosie, nu strica sa verificati si acest model M760Li rosu Imola, a carei cabina este finisata in doua tonuri, rosu si negru.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: BMW Abu Dhabi

Newsletter