Bentley prezinta modelul unicat Continental GT Cabrio Bavaria Edition

Bentley prezinta modelul unicat Continental GT Cabrio Bavaria Edition

Bentley a publicat recent primele fotografii si informatii cu privire la modelul unicat Continental GT Cabrio Bavaria Edition by Mulliner. Asadar, vorbim despre o versiune cu totul si cu totul speciala, care va fi produsa intr-o editie unicat de doar un singur exemplar.

Acesta va fi expus in cadrul showroom-ului din Muchen in perioada urmatoare. Conform primelor informatii, acest exemplar special a fost dezvoltat cu ajutorul specialistilor din cadrul diviziei Mulliner. Bineinteles, asa cum ne arata si numele ales pentru acesta, se pare ca inginerii celor de la Bentley si-au gasit inspiratia in landul Bavaria atunci cand au gandit acest model unicat! Haideti sa descoperim impreuna mai multe detalii despre acest model!

In primul rand aflam ca modelul unicat Bentley Continental GT Cabrio Bavaria Edition by Mulliner va fi prezentat in cadrul unui eveniment special organizat de cei de la Bentley la dealerul din Muchen. In cele din urma, asa cum mentionam si mai devreme, masina va urma sa fie expusa in cadrul showroom-ului din acest oras.

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, nu putem sa nu observam ca cele doua culori alese de echipa de design a celor de la Bentley se apropie izbitor de mult de culorile drapelului landului Bavaria. Mai exact, pentru caroserie a fost aleasa nuanta de culoare Glacier White, in timp ce plafonul din material textil a fost vopsit in culoarea Imperial Blue.

Ramanand la capitolul exterior, haideti sa ne uitam atenti pentru a observa si alte detalii pregatite de cei de la Bentley pentru acest model special! Spre exemplu, putem observa drapelul landului Bavaria aplicat de cei de la Bentley pe aripile laterale ale acestui model unicat. De asemenea, in zona laterala mai putem observa o banda cromata de dimensiuni generoase. Nu in ultimul rand, nu trebuie sa trecem nici peste jantele cu dimensiuni de 22 de inci pe care ni le propun cei de la Bentley!

Mergand mai departe catre interior, trebuie sa spunem ca pragurile sunt inscriptionate cu numele editiei speciale. De asemenea, pe tetiere a fost brodat drapelul landului Bavaria. La nivelul habitaclului, plansa de bord, zona superioara a portierelor si consola centrala sunt disponibile in nuanta Mulliner Glacier White, in timp ce celelalte elemente ne sunt propuse in nuanta Imperial Blue. Asadar, avem o multitudine de surprize pe care ni le-au pregatit cei de la Bentley pentru acest model special si unicat botezat Continental GT Cabrio Bavaria Edition by Mulliner.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter