Number 1 Edition By Mulliner: un alt Bentley Continental GT Convertible retro!

2019 Bentley Continental GT Convertible Number 1 Edition Mulliner

Bentley continua sa sarbatoreasca centenarul cu o noua editie limitata Continental GT care ne aminteste de legendarul No 1 Bentley Blower din 1929.

Modelul Continental GT Convertible Number 1 Edition by Mulliner este o interpretare moderna a foartei cunoscute masini de curse a producatorului si va fi produsa intr-un numar limitat de exemplare, doar 100 de vehicule in toata lumea.

Fiecare dintre ele va fi echipata cu un logo placat cu aur de 18 carate pe bara frontala, dar si cu o mica bucatica de istorie, una creata dintr-un piston luat chiar de pe un No 1 Bentley Blower. Acesta ne aminteste de un element estetic intalnit chiar pe un No 1 sau pe alte modele istorice Bentley.

Avand la baza un model decapotabil Bentley Continental GT, propulsat de un W12 de 6,0 litri si 626 de cai putere, noul Number 1 Edition by Mulliner este disponibil in doua culori: rosu II Dragon sau Beluga, ambele cu acoperis retractabil Claret sau Beluga.

Echipamentul masinii include si pachetul Centenary Pack, specificatii Bentley Black Line, un kit de caroserie din fibra de carbon, dar si un gigantic Number 1 pe grila frontala.

Pachetul Bentley Centenary vine cu siglele Centenary de pe spate si de pe centrul jantelor, luminile de intalnire LED Centenary, siglele Centenary de pe schimbatorul de viteze si de pe volan, dar si o sigla Centenary pe breloc.

Printre elementele stilistice exterioare se mai remarca capacele rezervoarelor si ale pompei de ulei cu bijuterii, dar si jantele MDS de 22 de inch, care pot avea finisaje Cricket Ball sau negru lucios.

In cabina, aceasta editie limitata beneficiaza de noi combinatii de culori, fie Cricket Ball fie Beluga, completate de finisaje Heritage pe scaune si pe interiorul portierelor.

Printre detalii am mai remarcat semnele B gravate pe tetiere si pe interiorul portierelor, finisajele din lemn negre cu elemente de aur de 18 carate, dar si pielea Alcantara de pe volan si de pe schimbatorul de viteze.

Pachetul este completat de o placuta speciala amplasata pe praguri si de ceasul British Jaeger, pe care ne intalnim cu acelasi Number 1.

Aceasta editie limitata Number 1 va fi ultima masina care face parte din trilogia Centenary a celor de la Bentley, dupa Mulsanne W.O. Edition si Continental GT Number 9 Edition.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Bentley

Newsletter