Bentley Bentayga Businessman are pana si o tabla de sah in zona din spate!

2019 Bentley Bentayga Businessman Sportsman Edition

Daca ne intrebati pe noi, ideea de a semna contracte sau de a-ti intalni partenerii de afaceri pe terenul de golf este una care devine invechita. Asta mai ales daca esti proprietarul uneia dintre cele mai recente editii speciale Bentley Bentayga.

Rezultatul unei colaborari intre renumitul creator de moda Saville Row de la Huntsman si divizia de vehicule personalizate a celor de la Bentley Mulliner, cele doua modele Bentayga se bucura de un tratament unic la interior, cu elemente de design si finisaje extrase direct din cataloagele Huntsman.

Cele doua noi versiuni unice, botezate Businessman si Sportsman, se ocupa de doua tipuri diferite de clienti si gusturi, cu interioare din materiale exclusive Huntsman. Alegerea materialelor, designul unic si finisarea acestor cabine au dus la crearea unui nou portofoliu de culori.

Versiunea Sportsman este orientata catre cei care-si doresc sa circule cat mai relaxat pe drumuri secundare, asa ca elementele de design despre care vorbim pot fi intalnite pe interiorul portierelor masinii. In plus, ceea ce Bentley numeste piele Imperial Blue sau inserturile furniruite Liquid Amber realizeaza un contrast interesant cu exteriorul rosu Candy al modelului.

Pe de alta parte, varianta Businessman este plina de tonuri ceva mai intunecate, cu finisaje de antracit sau antracit satinat la exterior, dar si cu elemente de fibra de carbon pe portiere sau materiale cadrilate pe interiorul usilor sau pe buzunarele de pe spatele scaunelor din fata.

Cel mai interesant element ni s-a parut tabla de sah integrata in zona din spate a masinii, finisaj gandit de specialistii de la Mulliner, care ne aminteste de podeaua de la Jack Barclay, cea mai veche reprezentanta Bentley din Mayfair (Londra).

Mai mult, piesele de sah sunt adapostite de un sertar care este imbracat cu materiale oferite tot de Huntsman, iar cele doua logo-uri, Hunstman si Jack Barclay, sunt brodate pe tetierele celor doua scaune frontale.

Editiile speciale Huntsman ale modelului Bentayga vor fi vandute exclusiv la reprezentanta Jack Barclay a marcii, doar ideea de a cumpara o masina facandu-va proprietarul unei jachete personalizate care va fi livrata cu modelul. Trebuie sa tineti cont ca croiala acestei jachete a fost gandita special pentru Bentley Motors.

Nu va stim parerea despre asta, dar o partida de sah cu un eventual partener pe scaunele din spate ale unei astfel de masini ni se pare un test de calitate si un bun mod de a cunoaste un om. Mai ales ca vorbim despre un model special Bentley Bentayga...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Bentley

Newsletter