2019 Audi TT RS Coupe/Roadster: mai frumos, mai impunator!

2019 Audi TT RS Coupe Roadster

Cand Audi a prezentat noua versiune TT in iulie 2018, poate va amintiti ca marca germana nu a prezentat si varianta de top RS, nici pentru coupe, nici pentru roadster.

Ei bine, in acest moment, cele doua masini se vor bucura de aceleasi imbunatatiri, schimbari oarecum subtile pe care doar un fan le poate descoperi imediat.

Trebuie neaparat sa amintim ca Audi preia deja comenzi pentru aceasta noua generatie. Acasa, in Germania, noul coupe TT RS pleaca de la 67.700 de euro, in timp ce versiunea Roadster pleaca de la nu mai putin de 70.500 de euro.

Design Exterior

Producatorul din Ingolstadt sustine ca "a refacut complet" partea frontala, cele mai evidente schimbari fiind gurile de aer mai mari de pe bara fata, care dau modelului o imagine mai agresiva.

Sub grila frontala se ascund mai multe radiatoare, care imbunatatesc racirea, in timp ce imaginea spoiler-ului frontal a fost imprumutata direct din sporturile cu motor. In plus, lama acestui spoiler poate avea aceeasi culoare ca a masinii, dar inginerii de la Audi o pot vopsi in culoarea negru lucios sau argintiu (aluminiu). Pe spate, aripa fixa beneficiaza de noi "aripioare" laterale dar si de o dunga discreta care uneste cele doua stopuri, astfel ca noul TT RS pare ceva mai masculin.

Toate modelele TT RS vin echipate standard cu faruri LED dar, pentru o suma suplimentara, Audi poate echipa noua generatie cu faruri Matrix LED si cu stopuri OLED. Cei interesati pot alege, de asemenea, din opt nuante, printre care si verde Kyalami, o culoare oferita exclusiv pe TT RS. Puteti opta, insa, si pentru portocaliu Pulse si albastru Turbo Blue, culori noi pe aceasta generatie, dar si pentru pachetele vizuale aluminiu mat si negru lucios.

Design Interior

In cabina nu s-au schimbat prea multe. Sistemul de infotainment a fost adus la zi si lucreaza acum, standard, cu un instrumentar digital de bord de 12,3 inch.

Producatorul ofera si cateva pachete de design RS, cu accente albastre si rosii, dar si scaune sport car pot fi finisate fie cu Alcantara fie cu piele Nappa, cu model de romb pe prima varianta si cu unul de matca pe cea de-a doua.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Audi

Newsletter