TT Quantum Gray Edition: primul Audi care va fi vandut doar online!

2019 Audi TT Quantum Gray Edition

Audi face prima pas serios in vanzarea online a unor masini noi cu o noua editie speciala a modelului coupe TT, care va fi disponibila la vanzare doar pe internet.

E adevarat, nu e primul Audi vandut online, de vreme ce o platforma pentru masini second hand functioneaza inca din toamna lui 2017, dar gigantul german mai face un pas inainte cu acest Tourist Trophy, pe care, repetam, il veti putea cumpara doar online.

Valabil pentru comenzi incepand cu data de 5 iunie, noua editie speciala Audi TT Quantum Gray va fi produsa in doar 99 de exemplare, care vor fi disponibile doar in Europa si vor pleca, in Germania, de la 62,305 euro.

Trebuie sa mentionam ca Audi nu va renunta complet la intermediari si ca, desi vorbim despre o masina care va fi vanduta exclusiv online, a implicat cumva si reprezentantele. Producatorul i-a asigurat pe reprezentantii traditionali ai marcii ca vor fi "o parte importanta" a noilor contracte online, pregatite sa ia piata cu asalt din luna aprilie 2020.

Ce ramane de facut? Intrati pe www.audi.de si semnati digital contractul pentru acest coupe sport in editie limitata sau obtineti informatii in legatura variantele de achizitie pe care le aveti.

Mai mult, daca locuiti in Germania, puteti alege sa primiti acest TT Quantum Gray Edition oriunde in tara, un consultant personalizat ajutandu-va cu toate detaliile de care aveti nevoie. Acesta va folosi chiar ochelari de realitate virtuala cu care va trimite eventualilor clienti imagini live din interiorul masinii.

Ce e atat de tare la aceasta editie speciala TT? Ei bine, in primul rand, masina beneficiaza de o nuanta exterioara senzationala, partial mata, dar si de accente constrastante rosii in cabina. Oficialii Audi au mentionat si mai multe "echipamente speciale", dar n-au intrat in detalii.

Ceea ce stim cu adevarat este ca modelul are la baza versiunea 45 TFSI Quattro S tronic, care inseamna un propulsor de 2,0 litri si 242 de cai putere, un sistem de tractiune integrala si, nu in ultimul rand, o cutie de viteze automata in sapte trepte.

Comparat cu modelul pe care il are la baza, noua editie speciala Quantum Gray costa mai mult cu 18.455 de euro, destul de mult daca luam in calcul faptul ca va fi mai scumpa cu peste 7.300 de euro fata de mai puternicul coupe TTS.

Noi suntem deja siguri pe care dintre cele doua am alege-o si, fara dubii, nu va fi editia speciala. Voi?...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Audi

Newsletter