2019 Audi RS7 hibrid cu 700 de cai putere: ce parere aveti daca ar arata asa?

Nu exista urma de indoiala, modelul 2018 Audi A7 Sportback este mai frumos, mai elegant si, in general, mai rafinat decat predecesorul sau. Desi versiunea sportback de lux a debutat doar saptamana trecuta, fanii s-au apucat deja sa "re-deseneze" acest sedan, adaugand chiar si mai multe caracteristici la capitolul performante.

Este si cazul unui artist din Germania, Tobias Büttner, care si-a "imaginat" digital noul A7 la care a adaugat si ceva din performantele modelelor RS, rezultatul fiind o masina care arata cu adevarat impresonant.

Noua grila fata a primit un tratament special RS, asa ca liniile verticale au fost inlocuite cu o mesa din plastic sub forma unui fagure, idee continuata si pe cele doua guri de aer laterale, plasate sub faruri.

Citeste si: Comparatia saptamanii: Audi A7 Sportback - vechea vs noua generatie

Un logo proeminent "Quattro" este afisat la vedere pe aceasta grila fata, pe care putem, insa, gasi si noua sigla RS.

Masina beneficiaza de jante noi, imprumutate de pe modelul RS5, in timp ce fanta de aer de pe spatele modelului a devenit mai agresiv si este bine incadrat de un sistem dual masiv de evacuare.

Mai mult, aceasta versiune are o garda la sol ceva mai joasa si este finisata intr-o culoare foarte cunoscuta pentru marca Audi, albastru Nogaro, care completeaza cumva ideea sport pe care vrea sa o imprime.

In principiu, pachetul nu pare sa fie foarte dramatic... insa, dupa parerea noastra, arata de parca ar fi gata de productie.

Daca un astfel de proiect ar fi gata de implementat vreodata, ceea ce stim cu siguranta este ca ar fi o masina puternica. De ce? Simplu, modelul de baza A7 este propulsat de acelasi motor pe benzina V6 de 3.0 litri intalnit si pe noul A8, la care este adaugat un pachet de baterii litiu-ion de 48 de volti.

Din aceasta cauza, puterea este estimata la 340 de cai putere si un cuplu-forta de 500 de Nm, motive suficiente pentru ca modelul sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in doar 5,3 secunde.

Sa ne amintim, insa, ca cea mai recenta versiune Audi RS7 ajunge la 560 de cai putere sau, echipata cu pachetul Performance, chiar la 605 cai putere.

Exista insa anumite zvonuri, inca neconfirmate oficial, ca noul model va fi echipat cu un propulsor V8 bi-turbo de 4,0 litri, care va urca puterea produsa la 650 de cai, cu potentialul de a merge pana la 700 de cai, cu ajutorul sistemului de propulsie hibrid imprumutat de la Porsche Panamera.

Noi de-abia asteptam urmatoarea "miscare" pe piata a gigantului german. Voi?

Te-ar mai putea interesa:

Noua generatie Audi A7 Sportback si-a facut debutul! Iata tot ce trebuie sa stii!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Tobias Büttner

Newsletter