Acest Audi A7 Sportback Java Green poate intoarce privirea oricui! Oricand!

Audi A7 Sportback Java Green Metallic: voi ati intoarce privirea?

2019 Audi A7 Sportback Java Green

Pentru a fi sinceri inca de la inceput, trebuie sa recunoastem ca ne-am obisnuit sa vedem aceasta culoare Java Green mai ales pe modelele BMW, in special pe modelele M sau chiar pe versiunile modificate de specialistii de la Alpina.

Cu toate acestea, proprietarul acestui model Audi A7 Sportback nou a ajuns la concluzia ca masina sa este destul de stilata si de agresiva incat sa poate face fata acestei nuante deschise Java Green.

Pana la urma, suntem de acord ca e destul de greu sa-l contrazicem, asta chiar daca vorbim doar despre un model cu propulsie diesel si nu despre un RS7 (macar!).

In timp ce exteriorul bate la ochi pentru cei care iubesc masinile Audi, ceea ce ne-a impresionat cu adevarat este cabina finisata cu pachetul Audi Exclusive. Nu doar ca pielea de culoare maro deschis se amesteca perfect cu finisajele Alcantara de pe interiorul portierelor, dar functioneaza foarte bine si cu inserturile de lemn din cabina.

Cea mai buna parte, insa, sunt cusaturile contrastante intr-o nuanta verde neon intalnite peste tot prin cabina, de la partea superioara a bordului si volan, pana la interiorul portierelor si scaune, nuanta care reuseste sa aduca totul la unison in ceea ce priveste relatia de culoare cu caroseria.

Ne dam seama, bineinteles, ca frumusetea depinde foarte mult de cel care o admira, asa ca fiecare dintre noi va avea gusturi diferite.

Pe de alta parte, daca va plac nuantele vibrante si ce a facut Audi cu modelele A7 Sportback cele mai recente, probabil ca nu v-ar displacea sa aveti masina din imagini parcata in fata casei. Asta daca nu cumva nu sunteti interesati deloc de motorizarile diesel.

Acest model A7 50 TDI quattro este propulsat de un motor V6 turbo-diesel de 3,0 litri, care produce nu mai putin de 282 de cai si un cuplu-forta de 620 Nm, asa ca poate accelerea de la 0 la 100 de km/h in doar 5,7 secunde.

In cazul in care optati pentru versiunea 55 TFSI, va veti bucura de un V6 pe benzina, care ajunge la 335 de cai putere si un cuplu-forta de 500 Nm, acesta va ajunge la 100 de km/h in 5,3 secunde.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Audi

Newsletter