Noul model Audi A6 L si-a facut debutul! Marimea conteaza?...

Articol scris de Marian P. , in data de 11 Februarie 2019

Construit in China, pentru piata chinezeasca, sedanul de clasa medie vine cu specificatiile unui model cu ampatament mare si va fi singura versiune disponibila. Cu alte cuvinte, modelul standard Audi A6 vandut in Europa si Statele Unite nu va exista pe piata din China, asa cum aceasta versiune nu va putea fi cumparata in restul lumii.

Ca si in cazul perechii A8 / A8 L, Audi nu a schimbat foarte mult la capitolul design, asa ca A6 L arata aproximativ la fel ca varianta standard a masinii. E adevarat ca portierele din spate sunt ceva mai lungi, ampatamentul masurand acum 3.024 mm, fata de cei 2.924 mm de pe varianta standard.

Distanta mai mare dintre cele doua axe inseamna si mai mult spatiu pentru pasagerii din spate si, pentru cei care nu-si permit versiunea A8, zone ceva mai generoase pentru pasageri.

La inceput, noul Audi A6L va fi vandut in China cu un motor turbo pe benzina de 2,0 litri, care produce de la 190 pana la 224 de cai putere, dar producatorul promite, mai tarziu, si o versiune hibrida, care va purta sufixul E-Tron.

Aceasta varianta mai lunga A6 va avea de luptat cu rivalii obisnuiti, printre care masinile BMW din Seria 5 sau Mercedes-Benz E-Class, ambele construite in China pentru piata locala, in versiuni speciale. In plus, sa nu uitam ca si Jaguar, pentru o mai buna competitie cu acesti producatori germani, vinde o versiune mai lunga XFL.

Mai mult, se pare ca nu doar modelele sedan beneficiaza de acest tratament de lungire a ampatamentului, acelasi lucru intamplandu-se si cu variantele SUV, printre ele numarandu-se Audi Q5 L, lansat la inceputul acestui an, si mai recentul Mercedes-Benz GLC L.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Clasa G este un reper important atat pentru intreaga gama de modele ale celor de la Mercedes, cat si pentru segmentul auto din care face parte. De 40 de ani,...
de - 19 Februarie 2019
Kia a demarat la mijlocul acestei luni un parteneriat cu organizatia de cercetare si consultanta auto World Shopper. In aceste conditii, a fost demarata campania de cercetare “Electric Mission”, campanie...
de - 19 Februarie 2019
Nu suntem siguri daca ati aflat sau nu, dar Toyota are in plan o noua generatie 86, una care sa fie mai accesibila decat cea mai recenta aparitie a marcii...
de - 19 Februarie 2019
Desi suntem abia la inceputul anului, producatorii din domeniul auto au inceput deja demersurile pentru a respecta normele noi care vor intra in vigoare la data de 1 septembrie din...
de - 19 Februarie 2019

Cele mai noi anunturi

0.00 RON - 19 Februarie 2019
7200.00 RON - 19 Februarie 2019
85.00 RON - 19 Februarie 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare