Audi prezinta versiunea imbunatatita a lui A4/S4! Noi motorizari mild-hybrid!

2019 Audi A4 S4 Facelift

Audi a publicat in cursul diminetii de astazi primele fotografii si informatii cu privire la versiunea imbunatatita a lui A4, unul dintre cele mai celebre modele din gama producatorului german. Printre surprizele pe care ni le-au pregatit cei de la Audi regasim cateva modificari de ordin estetic si un sistem mild-hybrid care face parte din noua gama de motorizari disponibila.

Totodata, producatorul german anunta cu aceasta ocazie ca listele de comenzi vor fi deschise incepand cu aceasta luna! De asemenea, mai aflam ca toate aceste imbunatatiri vor fi disponibile pentru toate versiunile de caroserie din gama A4! Haideti sa descoperim impreuna ce surprize ne-au pregatit germanii de la Audi pentru A4!

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, putem remarca in primul rand cateva modificari la nivelul blocurilor optice si o grila frontala de dimensiuni ceva mai generoase. Important de mentionat este ca farurile cu LED sunt acum standard pe Audi A4, clientii urmand sa poata opta suplimentar pentru versiunea Matrix LED.

Aruncand inca o privire acestei versiuni imbunatatite a lui A4, mai putem observa si niste modificari aduse la nivelul prizelor de aer, care sunt acum usor restilizate. Germanii ne propun 12 nuante de culoare in care poate fi vopsita caroseria si trei pachete pentru exterior - Basic, Advances si S Line.

Versiunea imbunatatita a lui A4 ne aduce si cateva modificari din punct de vedere al tehnologiilor disponibile la nivelul habitaclului, asa ca haideti sa vedem despre ce este vorba! Germanii au pregatit versiunea noua a sistemului MMI, versiune care acum poate fi comandata si cu un ecran central cu diagonala de 10.1 inci. Totodata, clientii vor putea opta in continuare pentru instrumentarul digital de bord cu diagonala de 12.3 inci si pentru un Head-Up Display de dimensiuni generoase!

Noua versiune a lui A4 va fi disponibila cu sase motorizari, resursele oferite de acestea fiind cuprinse intre 150 si 347 de cai putere. Trei dintre aceste motorizari vor integra un sistem mild-hybrid la 12V.

Daca va doriti o motorizare pe benzina, veti putea opta pentru un propulsor cu capacitate de 2.0 litri, oferit in trei versiuni de putere: 150, 190 si 245 de cai putere. Cei care isi doresc o motorizare diesel, vor putea alege fie o unitate de 2.0 litri care ofera 190 de cai, fie o alta unitate cu capacitate de 3.0 litri care ofera 231 de cai putere.

De asemenea, cei care isi doresc ceva mai mult, isi vor indrepta atentia catre versiunea S4 TDI, echipata cu un agregat diesel de 3.0 litri, capabil sa dezvolte 347 de cai. Acest propulsor integreaza un compresor electric cu rol in eliminarea fenomenului de turbo lag si un sistem mild-hybrid la 48V care are rolul de a reduce gradul de emisii si consumul de carburant.

Sursa: Audi

Newsletter

Whatsapp