Ce pret are noua generatie Audi A1 Sportback in Romania

Articol scris de Adi S., in data de 10 Ianuarie 2019

Noua generatie Audi A1 Sportback ne-a fost prezentata in vara anului trecut, noile modele beneficiind acum de un design nou, modern si de o serie importanta de tehnologii de ultima generatie. De asemenea, noua generatie a mai venit cu o mare surpriza, si anume eliminarea completa a motorizarilor diesel din gama.

Desi a trecut ceva timp de la lansarea oficiala, iata ca Audi A1 Sportback are in cele din urma preturi stabilite si pentru piata din tara noastra. Asadar, in cazul in care ai pus ochii pe acest model nou, randurile urmatoare te vor interesa in mod special.

Asa cum stiti deja la acest moment, noua generatie A1 Sportback ne-a fost prezentata exclusiv cu trei motorizari pe benzina. Cea mai accesibila motorizare este reprezentata de o unitate cu capacitate de 1.0 litri, capabila sa dezvolte 95 de cai putere, careia ii sta alaturi o cutie de transmisie manuala cu cinci trepte. In cazul in care nu va doriti mai mult decat atat, trebuie sa stiti ca pretul acestei variante porneste de la 20.290 de euro, cu toate taxele incluse.

Daca va doriti totusi ceva mai mult la capitolul motorizare, avem si o varianta de mijloc, care presupune tot o unitate cu capacitate de 1.0 litru, dar care se poate lauda cu 116 cai putere. Avantajul acestei versiuni este ca puteti apela fie la o cutie manuala de viteze cu sase trepte, fie la una automata, cu sapte trepte. In functie de preferinte, preturile pornesc de la 21.290 de euro pentru prima varianta, respectiv de la 23.060 euro pentru a doua varianta.

In cele din urma, cei de la Audi ne propun si o motorizare ceva mai puternica, reprezentata de o unitate de 1.5 litri, capabila sa livreze 150 de cai putere. La fel ca si in cazul variantei de mijloc, si in acest caz puteti apela fie la o cutie manuala cu sase trepte, fie la una automata cu sapte trepte. Dupa caz, preturile pornesc de la 24.040 de euro, respectiv 25.810 euro.

Pachetul standard oferit de cei de la Audi pentru aceasta noua generatie A1 Sportback este destul de generos, incluzand pachetele de siguranta Active Lane Assist si Pre Sense Front Assist cu functie pentru recunoasterea pietonilor. Insa, puteti apela si un la sistem de cruise control adaptiv, pentru care veti mai plati in plus 625 de euro. Totodata, pentru un sistem precum Park Assist, veti fi nevoiti sa scoateti din buzunare un plus in valoare de 900 de euro.

Sursa: Audi

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

BMW a publicat in cursul zilei de astazi primele imagini si detalii oficiale cu privire la noul Seria 7 Facelift (LCI). Modelul constructorului german ne este prezentat acum cu o...
de - 16 Ianuarie 2019
Curtea Constitutionala a decis ca radarele Politiei pot sta ascunse, deoarece o presemnalizare a lor, asa cum s-a votat in Parlament, reprezinta o incalcare a Constitutiei si pune intr-un real...
de - 16 Ianuarie 2019
Desi inca nu se bucura de o popularitate extrem de ridicata, masinile electrice au inceput sa atraga atentia din ce in ce mai tare asupra lor in ultimii doi sau...
de - 16 Ianuarie 2019
Anii trecuti au fost, fara doar si poate, niste ani destul de grei pentru cei de la Volkswagen. Nu ne referim aici la vanzari sau la incasari, ci la problemele...
de - 16 Ianuarie 2019

Cele mai noi anunturi

Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare