Ce pret are noua generatie Audi A1 Sportback in Romania

2019 Audi A1 Sportback

Noua generatie Audi A1 Sportback ne-a fost prezentata in vara anului trecut, noile modele beneficiind acum de un design nou, modern si de o serie importanta de tehnologii de ultima generatie. De asemenea, noua generatie a mai venit cu o mare surpriza, si anume eliminarea completa a motorizarilor diesel din gama.

Desi a trecut ceva timp de la lansarea oficiala, iata ca Audi A1 Sportback are in cele din urma preturi stabilite si pentru piata din tara noastra. Asadar, in cazul in care ai pus ochii pe acest model nou, randurile urmatoare te vor interesa in mod special.

Asa cum stiti deja la acest moment, noua generatie A1 Sportback ne-a fost prezentata exclusiv cu trei motorizari pe benzina. Cea mai accesibila motorizare este reprezentata de o unitate cu capacitate de 1.0 litri, capabila sa dezvolte 95 de cai putere, careia ii sta alaturi o cutie de transmisie manuala cu cinci trepte. In cazul in care nu va doriti mai mult decat atat, trebuie sa stiti ca pretul acestei variante porneste de la 20.290 de euro, cu toate taxele incluse.

Daca va doriti totusi ceva mai mult la capitolul motorizare, avem si o varianta de mijloc, care presupune tot o unitate cu capacitate de 1.0 litru, dar care se poate lauda cu 116 cai putere. Avantajul acestei versiuni este ca puteti apela fie la o cutie manuala de viteze cu sase trepte, fie la una automata, cu sapte trepte. In functie de preferinte, preturile pornesc de la 21.290 de euro pentru prima varianta, respectiv de la 23.060 euro pentru a doua varianta.

In cele din urma, cei de la Audi ne propun si o motorizare ceva mai puternica, reprezentata de o unitate de 1.5 litri, capabila sa livreze 150 de cai putere. La fel ca si in cazul variantei de mijloc, si in acest caz puteti apela fie la o cutie manuala cu sase trepte, fie la una automata cu sapte trepte. Dupa caz, preturile pornesc de la 24.040 de euro, respectiv 25.810 euro.

Pachetul standard oferit de cei de la Audi pentru aceasta noua generatie A1 Sportback este destul de generos, incluzand pachetele de siguranta Active Lane Assist si Pre Sense Front Assist cu functie pentru recunoasterea pietonilor. Insa, puteti apela si un la sistem de cruise control adaptiv, pentru care veti mai plati in plus 625 de euro. Totodata, pentru un sistem precum Park Assist, veti fi nevoiti sa scoateti din buzunare un plus in valoare de 900 de euro.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Audi

Newsletter