Aston Martin DBS Superleggera va avea o editie speciala James Bond, On Her Majesty's Secret Service

2019 Aston Martin DBS Superleggera On Her Majestys Secret Service

Acum 50 de ani, ne luam ramas bun (chiar daca temporar) de la Sean Connery in rolul celebrului James Bond. In al saselea film oficial din serie, "Her Majesty’s Secret Service", celebrul 007 a fost jucat de actorul George Lazenby, aceasta fiind unica sa aparitie in rolul super-agentului secret.

Plecand de la aceasta informatie, desi multi dintre oameni inca mai asociaza minunatul Aston Martin DB5 cu peliculele clasice Bond, schimbarea actorilor din rolurile principale a venit cu modificari si la acest capitol, mai ales atunci cand vorbim despre modelul DBS din 1969.

Pentru a ne aminti de toate astea, Aston Martin a pregatit deja o noua editie speciala 007. Specialistii marcii au ales modelul DBS Superleggera sa poarte tema Bond, doar 50 de unitati fiind pregatite pentru productie.

Toate masinile vor fi "imbracate" in aceeasi nuanta verde maslinie asemanatoare celei de pe versiunea originala din 1969. In plus, noul model va beneficia de o grila frontala personalizata similara celei de pe versiunea clasica Aston. Nu vor lipsi finisajele din fibra de carbon, jantele forjate sau logo-urile speciale laterale, care completeaza exteriorul.

In acelasi timp, in interior ne intalnim cu un amestec de piele neagra si piele Alcantara gri, care ne aminteste de modelul vechi. Tot in cabina, avem si elemente speciale, printre care accentele rosii sau pragurile speciale, care reusesc sa identifice masina cu personajul 007.

Mai mult, pentru ca vorbim despre James Bond, fiecare dintre cei care vor cumpara una dintre cele 50 de editii speciale vor avea si optiunea de a achizitiona o cutie speciala de bauturi. Aceasta a fost gandita pentru a incapea in spatiul din portbagajul masinii si, daca luam in calcul puterea acestui model, suntem siguri ca orice bautura din aceasta cutie va fi amestecata si nu... agitata.

Pana la urma, editia speciala este doar un pachet vizual, dar sa nu uitam ca Superleggera are deja performante senzationale, printre care si cei 715 cai putere oferiti de motorul V12 bi-turbo de 5,2 litri. In plus, masina poate accelera de la 0 la 100 de km/h in doar 3,4 secunde, adica e suficient de rapida in comparatie cu versiunea clasica DBS.

Bineinteles ca masina nu va fi deloc ieftina, pretul fiind unul special: 307.007 lire sterline. Mai mult, ea se va alatura unor modele ca noua generatie Goldfinger DB5, masina inca in productie, sau DB9 GT Bond Edition (din 2015), fiind cel mai nou membru al familiei speciale 007. Livrarile vor incepe spre finalul acestui an.

Sursa: Aston Martin

Newsletter

Whatsapp