Aston Martin publica primele imagini oficiale cu editia speciala DBS GT Zagato

Aston Martin DBS GT Zagato

Aston Martin a publicat recent primele fotografii oficiale cu viitorul DBS GT Zagato, un model special care va fi produs incepand cu anul 2020. Este vorba despre o editie limitata, care va cuprinde un numar exclusivist de numai 19 unitati. Lansarea acestui model face parte din cadrul proiectului DBZ Centenary Collection, proiect care are rolul de a celebra parteneriatul dintre Aston Martin si Zagato.

De asemenea, acelasi proiect mai are rolul de a aniversa asa cum se cuvine implinirea a unui secol de existenta a casei italiene de design. Asadar, vorbim despre un proiect cu totul si cu totul special al celor doua companii!

Cei de la Aston Martin vor porni in crearea acestor modele editie speciala de la modelul DBS Superleggera. Primele schite oficiale cu aceasta editie speciala DBS GT Zagato au aparut in aceasta primavara, in luna martie. A mai trecut ceva timp de atunci insa si cei de la Aston Martin au publicat acum si primele imagini oficiale cu viitorul DBS GT Zagato. Si, trebuie sa recunoastem ca specialistii din cadrul diviziei de design a celor de la Aston Martin au reusit o treaba de zile mari, noile modele fiind de-a dreptul impresionante.

Asa cum am mentionat si in randurile anterioare, cei de la Aston Martin vor construi numai 19 unitati ale acestei editii speciale DBS GT Zagato. Productia acestora se va realiza chiar in cadrul sediului din Gaydon.

Cele 19 unitati care vor fi construite vor face parte din colectia aniversara DBZ Centenary Collection. Din aceeasi colectie mai fac parte si alte 19 exemplare ale celebrului DB4 GT Zagato. Lasand la o parte ca aceste modele au o valoare inestimabila din punct de vedere istoric, trebuie sa mai spunem ca intreaga colectie a fost estimata a avea o valoare de 6 milioane de lire sterline, fara taxe.

Daca tot am pomenit in randurile anterioare despre cele 19 unitati DB4 GT Zagato, trebuie sa mai spunem si ca livrarea acestora este programata pentru ultimul trimestru din acest an. In cazul modelelor DBS GT Zagato, procesul de livrari va incepe, bineinteles, ceva mai tarziu. Mai exact, aceste unitati vor fi livrate clientilor chiar cu un an mai tarziu, adica in ultimul trimestru al anului urmator.

Deocamdata acestea sunt toate informatiile pe care le avem despre aceasta editie speciala DBS GT Zagato, insa va vom tine la curent in cazul in care vor aparea noutati pe piata in perioada imediat urmatoare!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI ENERVANTE PROBLEME LA MODELELE BMW
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Aston Martin

Newsletter