Noul concept Acura Type S si NSX Indy Yellow Pearl au uimit pe toata lumea la Pebble Beach

Acura promite un viitor interesant cu noul concept Type S

Acura Type S Concept / NSX Indy Yellow Pearl

In acest moment, cel mai important eveniment auto de la Pebble Beach este in plina desfasurare, ceea ce inseamna ca majoritatea producatorilor care conteaza se afla in California, in incercarea de a-si prezenta cele mai recente si mai interesante produse.

De exemplu, producatorul francez Bugatti este prezent la eveniment cu modelul Centodieci, in timp ce gigantul Lamborghini tocmai ce a prezentat celor care participa la eveniment modelul Aventador SVJ 63 Roadster.

In plus, Pebble Beach inseamna si prima noastra sansa de a ne intalni, fata in fata, cu multe masini, mai noi sau mai vechi, asa cum e cazul celor mai recente produse ale celor de la Acura, conceptul Type S si noul NSX Indy Yellow Pearl.

In primul rand, conceptul Type S ne ofera o idee despre cum vor arata viitoare modele Acura, iar directia in care merge designul este, trebuie sa recunoastem, cel putin interesanta. Masina este, gratie capotei alungite, acoperisului in panta, designului cizelat si a combinatiei de culori albastru perlat Double Apex, senzationala. Mai exact, modelul arata mai mult ca o masina sport decat ca un sedan de lux, lucru extrem de important pentru noi.

Pana acum, stilistica celor de la Acura avea ceva probleme, asa ca acest concept Type S este doar primul pas in drumul lung pe care l-a inceput producatorul, care incearca sa revina pe piata cu modelul ultraperformant Type S. E adevarat, vor mai trece cativa ani pana cand pana cand vom vedea o masina ca aceasta in reprezentantele Acura.

Ceea ce vom putea intalni, insa, in 2020, va fi acest Acura NSX vopsit intr-o nuanta galbena perlata Indy. Asta ne aminteste de culoarea galben Spa pe care Acura a oferit-o pe modelul NSX in perioada 1997-2003 si se alatura, in acest moment, nuantei negru Berlina ca una dintre cele doua culori clasice de moment ale marcii.

Sa nu uitam, de asemenea, ca, la 1.000 de dolari, aceasta culoare nu e deloc ieftina. E adevarat ca suma pare destul de mica in comparatie cu pretul de plecare al masinii, de 157.500 de dolari (in care nu intra si taxele de 1,995 de dolari).

Puteti deja comanda noul NSX, chiar si versiunile cu optiuni de culoare mai aprinse, producatorul anuntand ca va livra primele modele in luna noiembrie.

Evenimente ca Pebble Beach sau Monterey Car Week au fost intotdeauna perfecte pentru producatori, mai ales daca au avut de prezentat editii limitate, concepte noi sau orice altceva cu care sa ia prin surprindere publicul larg.

Chiar daca pare ca cei care vor avea parte de mai multa atentie la Pebble Beach vor fi cei de la Bugatti, trebuie sa recunoastem ca cele doua modele noi Acura sunt destul de importante pentru marca japoneza. Producatorul se intoarce cumva in trecut cu NSX si priveste spre viitor cu conceptul Type S, iar ambele masini arata senzational.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter