Afla cat costa noul VW Tiguan Allspace in Romania si ce ofera

2018 VW Tigual Allspace

Prezentat la inceputul anului cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, Volkswagen Tiguan Allspace a ajuns in urma cu cateva luni si pe Batranul Continent. La aproape zece luni de la lansare, Allspace poate fi comandat acum si din tara noastra.

Noul model este pozitionat in gama producatorului intre versiunea clasica a lui Tiguan, respectiv Touareg. Spre deosebire de Tiguan clasic, Allspace vine cu o lungime mai mare cu 21.5 cm, respectiv cu un ampatament marit cu 10.5 cm.

Asa cum probabil stiti deja si de la celelalte modele aduse de Volkswagen in tara noastra, producatorul german ne propune trei niveluri de echipare in care ne putem configura noul automobil: Trendline, Comfortline, respectiv Highline. Noul Tiguan Allspace poate fi configurat si intr-o versiune cu 7 locuri, aceasta optiune fiind disponibile pentru 600 de euro. Daca preferati varianta normala cu 5 locuri, veti beneficia de un portbagaj cu un volum de depozitare de 760 de litri.

Citeste si: Top 10 cele mai economice SUV-uri mici si compacte ale anului 2017

Cel mai accesibil model Tiguan Allspace este cel echipat si cu singura unitate pe benzina disponibila, cea de 1.4 litri si care ofera 150 de cai putere. Alaturata unei cutii manuale cu sase trepte, aceasta varianta va va scoate din buzunare 26.067 de euro pentru nivelul de echipare de baza. In cazul in care va doriti o cutie automata DSG, pretul ajunge la 28.290 euro in echiparea de baza si poate urca pana la 33.387 euro in versiunea de echipare de top. C

ei care prefera o motorizare de tip diesel vor putea opta pentru o unitate 2.0 TDI, capabila sa ofere 150, 190, respectiv 240 de cai putere. Cea mai accesibila versiune este bineinteles cea care ofera 150 de cai, care alaturata unei cutii manuale, va costa 28.105 euro. Pentru o cutie automata DSG cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala, veti plati de la 32.097 euro in echiparea de baza si pana la 37.192 euro in echiparea de top.

Versiunea diesel care ofera 190 de cai putere este oferita exclusiv alaturi de o cutie automata DSG cu sapte trepte si de un sistem de tractiune integrala. Pretul acesteia pleaca de la 35.682 euro in nivelul mediu de echipare si poate ajunge pana la 38.153 euro in versiunea de echipare de top. Cea mai puternica versiune diesel, cea care dezvolta 240 de cai putere, este oferita doar in nivelul de echipare de top si este alaturata unei transmisii automate DSG si unui sistem de tractiune integrala. Costul acestei versiuni este de 40.655 euro.

Te-ar mai putea interesa:

Top 6 cele mai usoare masini de familie produse in zilele noastre

Care sunt cele mai cautate 10 masini diesel in Europa in 2017?

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter