Suzuki Vitara Facelift poate fi comandat si in Romania! Afla ce pret are!

2018 Suzuki Vitara Facelift

Prezentat in urma cu doar cateva luni, Suzuki Vitara Facelift a ajuns deja si in tara noastra, putand fi comandat deja de cei care au pus ochii pe el. Cel mai accesibil model pleaca de la un pret de 13.790 de euro, cu toate taxele incluse. Asa cum poate ca stiti deja, facelift-ul aduce in primul rand cateva modificari usoare la nivel exterior.

Daca ne uitam atenti la acest nou model, vom putea observa o grila frontala redesenata, un spoiler fata cu cateva elemente noi si o noua semnatura luminoasa la stopuri. De asemenea, noile modele pot fi echipate si cu niste jante cu design nou.

Noutatile importante cu care ne-a fost prezentat Suzuki Vitara Facelift au fost la nivel tehnic insa. Motorul pe benzina de 1.6 litri a fost eliminat din gama, in locul lui fiind introdusa o unitate BoosterJet de 1.0 litru, capabila sa dezvolte 112 cai putere. In standard, aceasta unitate este cuplata la o cutie manuala cu cinci trepte, cuplul maxim fiind de 170 Nm.

Versiunea 2WD porneste de la un pret de 13.790 de euro, cu nivelul de echipare Cool, ajungand pana la 15.485 de euro cu nivelul de echipare Passion. Versiunea Allgrip este disponibila doar alaturi de nivelul de echipare Passion, pretul fiind de 17.760 de euro. Optional se poate alege si o cutie automata cu sase trepte, caz in care pretul este de 17.020 de euro, tot cu nivelul de echipare Passion.

Mergem mai departe si vom gasi cealalta versiune pe care ne-o propun cei de la Suzuki, echipata cu o unitate de motorizare pe benzina, cu capacitate de 1.4 litri, capabila sa dezvolte 140 de cai putere.

Versiunea standard este echipata cu o cutie manuala cu sase trepte. Versiunea 2WD pleaca de la 16.480 de euro, cu nivel de echipare Passion si ajunge pana la 19.330 de euro cu nivelul de echipare Spirit. Versiunea Allgrip este oferita in trei niveluri de echipare: Passion cu 18.760 de euro, Spirit cu 20.965 de euro, respectiv Luxus cu 21.715 euro.

Se poate opta bineinteles si pentru o versiune echipata cu o cutie automata, tot de sase trepte. Versiunea 2WD porneste de la 18.015 euro cu nivelul de echipare Passion si ajunge pana la 21.500 de euro cu cel mai superior nivel de echipare. Versiunea Allgrip porneste de la 20.450 de euro (nivel de echipare Passion) si ajunge pana la 23.760 de euro (nivel de echipare Luxus).

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PROGRAM RABLA 2020: OFERTE KIA CEED
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Suzuki

Newsletter